Výnimočný 2-izbový byt s nadštandardnou výmerou v centre Hlohovca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
Ulica.: Hlohovec
2
1
2
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
150.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1564x zobrazená v zozname / 70x zobrazená detailne / 70x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR ponúka na predaj štýlový 2-izbový byt s veľkorysou výmerou v centre mesta Hlohovec

LOKALITA


Byt je situovaný v historickom centre mesta na prvom poschodí štvorpodlažného bytového domu. Hlohovec, ako okresné mesto, svojim obyvateľom ponúka kvalitnú občiansku vybavenosť a všetko, čo potrebujete, máte na dosah ruky.

NEHNUTEĽNOSŤ


Predstavujeme vám jedinečný, štýlovo zariadený 2-izbový byt s terasou, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou. Nachádza sa na prvom z troch poschodí v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Tento výnimočný byt, ktorý sa pýši svojou nadštandardnou výmerou 65 m2, pozostáva zo vstupnej haly so vstavanou skriňou, jednej samostatnej izby slúžiacej ako spálňa, priestrannej obývacej izby s jedálenskou časťou, moderne zariadenej kuchyne a praktickej kúpeľne vybavenej vaňou a toaletou. Z obývacej izby je vstup na krytú terasu, ktorá je ideálnym miestom na relax, či príjemné posedenie. Premyslene navrhnutá kuchynská linka s množstvom úložného priestoru je vybavená modernými zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra, umývačka riadu a veľká chladnička s mrazničkou). Nadčasovo zariadená obývacia izba s pohodlnou sedacou súpravou dopĺňa celkový pocit pohodlia a elegancie celého bytu. Celý byt je orientovaný na juhozápad s výhľadom do nádvoria.

Vstúpte a nechajte sa zlákať jeho príjemnou atmosférou. Predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú moderné a praktické bývanie v srdci Hlohovca.

3D PREHLIADKA


https://my.matterport.com/show/?m=Sds2skxSdv7

BENEFITY :


- nadštandardná výmera bytu
- poloha bytu v centre mesta
- celý bytový dom zabezpečený kamerovým systémom
- blízkosť obchodných a nákupných centier

CENA


Nehnuteľnosť ponúkame za 150.000,-€ vrátane provízie realitnej kancelárie, v ktorej je zarátaný kompletný realitný a právny servis, vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade záujmu zabezpečíme služby spojené s vybavením hypotekárneho úveru a znaleckého posudku.

Zavolajte nám ešte dnes na a nechajte sa zlákať pohodlím Vášho budúceho domova!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknádrevené
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky