Výnimočný a luxusný, nový 4-izb. byt, Nám. Svätého Pia X

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Československých tankistov
104 m²
2
2
4
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
350.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

55437x zobrazená v zozname / 1525x zobrazená detailne / 241x zobrazená detailne tento mesiac

Objavte neopakovateľnú príležitosť vlastniť luxusný byt v exkluzívnom malom bytovom dome (len 3 byty), kde sa elegancia stretáva s neštandardným dizajnom. Tento výnimočný byt ponúka jedinečný priestor pre tých, ktorí hľadajú komfort, prestíž a štýl. Byt sa nachádza v malom bytovom dome medzi zástavbou rodinných domov, v tichej ulici, na rozhraní Nám. Svätého Pia X a ul. Čsl. Tankistov v Záhorskej Bystrici. Byt je situovaný na II.NP v novostavbe domu kolaudovaného v roku 2023, je čiastočne novo zariadený a nebol doteraz obývaný. Celková výmera bytu je 104,36 m2, je 4-izbový + veľký samostatný šatník a dvojúrovňový. Použité sú v byte (aj na dome) nadštandardné materiály a vykonané je precízne vyhotovenie. Dispozícia: vstup do bytu, priestranná hala so schodiskom s dvoma podestami, a oknom, z haly je vstup do samostatnej miestnosti (sklad, šatník) o výmere 6,61 m2 a samostatný vstup do obytnej časti. Obytná časť disponuje samostatnou kúpeľňou s wc + je k dispozícii aj druhé samostatné wc s umývadlom, obývacia miestnosť je prepojená s jedálňou a kuchynskou časťou + 3 samostatné izby. Byt je klimatizovaný, kúrenie je podlahové (plyn. kotol BUDERUS), kvalitná moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, k dispozícii je podstrešný odkladací priestor a je čiastočne novo zariadený, vrátane veľkoplošnej novej TV, internet optika...Parkovanie je absolútne bezproblémové priamo pri dome. Všetka občianska vybavenosť je 5 minút od bytu, vrátane MHD.
Tento (netuctovo) riešený a krásny byt poskytne výnimočné bývanie pre tých, ktorí hľadajú harmóniu, štýl a komfort, alebo atraktívnu investíciu na prenajímanie. Byt je po kúpe ihneď voľný.

Výhody tejto nehnuteľnosti:


Exkluzivita a štýlovosť
Tichá pekná a zelená lokalita

Komorná atmosféra


Súkromie
Bezpečnosť

Luxusné materiály a dizajn


Čiastočne novo - zariadený
Voľný ihneď

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha104 m²
Úžitková plocha104 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky