Výnimočný byt v exkluzívnom projekte LIGET na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Krasovského
112 m²
16
2
4
áno
prenájom - 4-izbový byt - Novostavba
3.200,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11274x zobrazená v zozname / 93x zobrazená detailne / 93x zobrazená detailne tento mesiac

Luxusný 4-izbový byt v projekte Liget s 2 balkónmi, 2 parkovacími miestami a kobkou – možnosť zariadenia podľa preferencií nájomníka

Realitná kancelária Legacy ponúka na prenájom luxusný 4-izbový byt v prestížnom projekte Liget, ideálny pre tých, ktorí hľadajú moderné a komfortné bývanie v exkluzívnej lokalite. Byt sa nachádza v tichej a žiadanej oblasti s rýchlou dostupnosťou do centra mesta a množstvom zelene v okolí.

Tento holobyt ponúka unikátnu možnosť zariadenia podľa preferencií nového nájomníka, čo znamená, že si môžete prispôsobiť interiér presne podľa svojho vkusu a štýlu po dohode s majiteľom. Fotky, ktoré vidíte, sú ilustračné a slúžia na predstavu o možnostiach zariadenia. V prípade záujmu, na stránke projektu je možná vizualizácia a 3D prehliadka.

Byt disponuje priestrannou obývacou izbou s kuchynským kútom, tromi spálňami, dvoma modernými kúpeľňami ( jedna z nich je v hlavnej spálni ) a dvoma priestrannými balkónmi, ktoré poskytujú nádherné výhľady. K bytu patria dve parkovacie miesta a praktická kobka vedľa bytu, ideálna na uloženie sezónnych vecí či športového vybavenia.

Projekt Liget je zárukou luxusu, kvality a komfortu, čo z neho robí skvelé miesto na bývanie pre rodiny aj jednotlivcov, ktorí si potrpia na vysoký štandard. Byt bude voľný po novom roku. Preferujeme dlhodobých nájomníkov.

V cene 3200€ sú zahrnuté energie aj 2 parkovacie miesta. Provízia pre realitnú kanceláriu vo výške polovice jedného nájmu.

Neváhajte nás kontaktovať v realitnej kancelárii Legacy a dohodnúť si obhliadku tohto exkluzívneho bytu!

Kontakt :

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha112 m²
Úžitková plocha112 m²
Poschodie2
Počet poschodí16
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky