Výnimočný, moderný 6i RD 158m2 s úžasnou záhradou 770m2, top lokalita

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Marianka
Ulica.: Lipová
158 m²
768 m²
2
6
áno
centrálna
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
2.900,- €/mes. + energie 350€* + utilities 350€
Ponúknite vlastnú cenu

44996x zobrazená v zozname / 606x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

Výnimočný, moderný 6i RD 158m2 s úžasnou záhradou 770m2, top lokalita

Dispozícia:



celková rozloha 157,61m2 (spodné podlažie 81,38m2; horné podlažie 76,23m2); + terasa 40m2; rozloha pozemku 768m2; dvojpodlažný dom

Vstupné podlažie:


Predsieň, chodba, technická miestnosť, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, priestranná obývacia izba s jedálenským stolom a vstupom na terasu prepojená s plne vybavenou kuchyňou s kuchynským ostrovom, samostatná izba/pracovňa.

Horné podlažie:


Chodba, hlavná spálňa s manželskou posteľou, 2x spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, práčovňa s WC.

Vybavenie:



Dom je k dispozícií na prenájom plne zariadený a nadštandardne vybavený; množstvo úložných priestorov, nábytok na mieru, plne vybavená kuchyňa, kvalitné materiály, veľmi príjemná mikroklíma.
Veľké presklené okná, vonkajšie elektrické žalúzie na diaľkové ovládanie, rekuperácia, chladenie prostredníctvom stien, podlahové kúrenie v kúpeľniach.
Zelená strecha, tepelné čerpadlo s podzemným vrtom - pasívny dom s nízkou bilanciou CO2, zavlažovací systém, automatická kosačka; k dispozícií exteriérové sedenie, gril.

Krásne upravená, relaxačná záhrada.



Záhradný domček 4x3m, trampolína.

V prípade záujmu je k dispozícií upratovanie.



Popis lokality:

Nachádza vo veľmi pokojnej lokalite medzi rodinnými domami v slepej časti blízko prírody, poskytuje komorné a tiché bývanie; – kompletná občianska vybavenosť priamo v obci – potraviny, reštaurácie, futbalové ihrisko, jazdecký klub, pilates, rôzne služby; potraviny Billa sa nachádzajú cestou v Záhorskej Bystrici; možnosť športových aktivít a prechádzok v okolitej prírode; výborná dostupnosť do centra mesta.

Cena a doplňujúce info:



Cena nezahŕňa energie cca 350€ (6 členná rodina) + provízia RK

V cene je zahrnuté internetové pripojenie a záhradnícky servis.

Parkovanie na pozemku.



DOM JE K DISPOZÍCIÍ OD SEPTEMBRA 2024.


Tešíme sa na Vás pri obhliadke!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku768 m²
Celková rozloha158 m²
Úžitková plocha158 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Klimatizáciacentrálna
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky