Výnimočný rodinný dom v Ružinove na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Hraničná
275.5 m²
202 m²
3
6
áno - 1 auto
pôvodný
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
520.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8789x zobrazená v zozname / 234x zobrazená detailne / 234x zobrazená detailne tento mesiac

DUO REAL, spol. s r. o. ponúka na predaj výnimočný rodinný dom v lukratívnej lokalite, na Hraničnej ulici v Bratislave v m. č. Ružinov. Ponúkaný dom sa nachádza v radovej zástavbe, má šesť izieb kuchyňu, dve kúpeľne, tri WC a príslušenstvo. Príslušenstvo tvorí garáž, polyfunkčná miestnosť a úložné priestory, ktoré sa nachádzajú v suteréne domu. Celková úžitková plocha domu je 275,5 m2. Dispozične je dom riešený ako štvorpodlažný, z toho sú tri podlažia nadzemné a jedno podzemné. Dom je postavený na pozemku o výmere 202 m2.
Nachádza sa v dobrom dosahu MHD, v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou.
Tento rodinný dom v Ružinove, na Hraničnej ulici, ponúka ideálnu kombináciu priestoru a lokality. So šiestimi izbami, kuchyňou, dvoma kúpeľňami, tromi WC a príslušenstvom, ako sú garáž, polyfunkčná miestnosť a úložné priestory v suteréne, je vhodný aj pre väčšie rodiny. Celková úžitková plocha domu je 275,5 m², čo poskytuje dostatok priestoru na pohodlné bývanie. Dispozícia na štyroch podlažiach, z toho tri nadzemné a jedno podzemné, zvyšuje flexibilitu a využiteľnosť domu.
Poloha domu v lukratívnej časti Ružinova zaručuje výbornú dostupnosť k MHD a kompletnú občiansku vybavenosť v okolí.
Ponúkaný rodinný dom by mohol byť vhodný aj na kancelárske využitie. Má dostatok miestností (šesť miestností), ktoré by mohli byť flexibilne rozdelené na kancelárie alebo pracovné priestory. Polyfunkčná miestnosť v suteréne by sa dala využiť napríklad ako sklad alebo serverovňa.
Dispozícia na štyroch podlažiach ponúka možnosť rozdeliť priestory podľa funkcie – napríklad administratívne kancelárie na horných podlažiach a recepcia a zázemie v spodných častiach. Garáž a parkovacie miesto pred garážou sú taktiež výhodou tejto ponuky.
Poloha v Ružinove s dobrou dostupnosťou MHD a občianskou vybavenosťou je atraktívna aj pre klientov či zamestnancov. Celková výmera a rozloženie miestností by mohli dobre vyhovovať menšej firme, alebo podnikateľskému subjektu.
Dom na Hraničnej ulici v Ružinove má skutočne výbornú dostupnosť do centra Bratislavy aj na diaľničný obchvat mesta. Ružinov je známy svojou výhodnou polohou, ktorá umožňuje rýchly prístup do centra, či už autom alebo MHD. Okrem toho je Hraničná ulica relatívne blízko hlavnej dopravnej tepny, čo uľahčuje napojenie na diaľničný obchvat, ktorý poskytuje rýchle spojenie do iných častí mesta aj mimo Bratislavu.
Táto kombinácia výbornej dostupnosti robí dom ideálnym nielen na bývanie, ale aj na podnikateľské aktivity, ktoré vyžadujú časté cestovanie alebo návštevy klientov.
Rodinný dom na Hraničnej ulici v Ružinove predstavuje výbornú investičnú príležitosť s potenciálom zhodnotenia investície. Lukratívna poloha v obľúbenej časti Bratislavy, kde je nehnuteľností nedostatok a dopyt vysoký, zvyšuje hodnotu takejto investície.
Vďaka flexibilnej dispozícii domu s viacerými miestnosťami a podlažiami je možné ho využiť nielen na bývanie, ale aj na komerčné účely, ako sú kancelárie alebo sídlo firmy. Okrem toho je nehnuteľnosť vhodná aj na prenájom, či už na dlhodobý alebo krátkodobý, čo môže prinášať pravidelný pasívny príjem.

Cena 520 000,-€


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku202 m²
Zastavaná plocha202 m²
Úžitková plocha275.5 m²
Počet poschodí3
Počet izieb6
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
InternetTV káblový rozvod
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky