VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pokojnom vidieckom prostredí s ve

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poltár
Lokalita.: Uhorské
215 m²
5100 m²
predaj - Rodinný dom
170.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

535x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

Túžite po bývaní v tichom prostredí, obklopenom prírodou, ďaleko od zhonu mesta? Tento priestranný rodinný dom, nachádzajúci sa v okrajovej časti obce Uhorské, len 100 metrov od lesa, ponúka ideálny priestor pre tých, ktorí hľadajú pokojné vidiecke bývanie s množstvom benefitov.
• Výmera pozemku: S celkovou plochou 5100 m² poskytuje tento pozemok dostatok priestoru na realizáciu vašich predstáv. Či už plánujete pestovať vlastné plodiny, chovať zvieratá alebo len hľadáte veľký priestor pre rodinný relax, toto miesto vám to umožní.
• Prirodzená krása: Pozemok je lemovaný potokom, ktorý dodáva tomuto miestu čaro prírody. Na konci pozemku nájdete aj menší ovocný sad s viničom, ideálny na pokojné popoludnia strávené v prírode.
• Tichá bočná ulica: Dom sa nachádza na bočnej, tichej ulici, čo zabezpečuje úplný pokoj a minimálny ruch.

DISPOZÍCIA


S úžitkovou plochou 215 m² ponúka dom dostatok miesta pre pohodlné bývanie. Postavený bol z tehly a kolaudovaný v roku 1999.
• Prízemie: Na prízemí nájdete priestrannú kuchyňu, obývačku s krbom a podlahovým kúrením, jedáleň s výstupom na terasu, ideálnu na vonkajšie posedenie. Chodba vedie k pivnici, kúpeľni, WC, špajzi a garáži, do ktorej máte pohodlný vstup priamo z domu.
• Poschodie: Na poschodí sa nachádzajú tri izby, dve z nich s balkónom, a priestranná spálňa s prechodom do kúpeľne a WC. Pre milovníkov krbov je tu možnosť umiestnenia ďalšieho krbu – dvojkomín je už pripravený.

Technické vybavenie:


• Kúrenie a ohrev vody: Kúrenie je kombinované – kotol na pevné palivo a kondenzačný plynový kotol. Vodu môžete ohrievať kotlom na pevné palivo, elektrinou alebo plynom.
• Zabezpečenie: Dom je vybavený pohybovými senzormi napojenými na alarm a kamerový systém, ktorý pokrýva celý pozemok.
• Vodné riešenie: Voda je z vlastnej studne s potvrdenou pitnosťou, odpad je vyvedený do kanalizácie. Okolo domu je drenážny systém, ktorý odvádza vodu až k potoku.

Ďalšie budovy na pozemku:


• Letná kuchyňa: Postavená z tehly v roku 1999, letná kuchyňa má zavedenú elektrinu, vodu a kúrenie pecou. Vedľa nej sa nachádza aj skleník, ideálny na pestovanie zeleniny.
• Hospodárske budovy: K dispozícii sú aj ďalšie budovy na chov zvierat, dielňa a dreváreň, ktoré sa dajú využiť na rôzne účely.
• Ďalší dom: Na pozemku sa nachádza aj druhá, 3-izbová nehnuteľnosť s pivnicou a studňou, vhodná na rekonštrukciu – skvelá príležitosť na vytvorenie hosťovského domu alebo miesta pre rozšírenie bývania.

Skvelá lokalita:


• Príroda a relax: Len 100 metrov od lesa, tento dom je ideálny pre milovníkov prírody, ktorí hľadajú pokojné bývanie v kontakte s lesmi a potokmi.
• Výborná dostupnosť: Príjazdová cesta k domu je asfaltová, pričom vchod je možný z oboch strán cez brány na diaľkové ovládanie. Aj garáž sa otvára automaticky, čím sa zabezpečuje maximálny komfort.
Tento rodinný dom ponúka všetko, čo hľadáte na vidieku – pokoj, prírodu, veľký pozemok pri potoku a moderné vybavenie pre pohodlný život. Ak snívate o bývaní na mieste, kde sa mô

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5100 m²
Úžitková plocha215 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky