Výrobné haly s administratívou a rozľahlým pozemkom.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Gelnica
Lokalita.: Veľký Folkmar
430 m²
predaj - Výrobné priestory
249.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

756x zobrazená v zozname / 144x zobrazená detailne / 144x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj obchodné priestory-výrobné haly ( 2 samostatné miestnosti) a administratívnu časť s ubytovaním s priľahlými pozemkami v obci Veľký Folkmar, okres Gelnica.

Prevádzka v súčastnosti slúži ako výroba drobných plastových výrobkov, je napojena na vodu a el. energiu a súčasťou predaja je aj malá vodná elektráreň. Rozloha pozemku je 2 995 m2.

Súčasťou nehnuteľnosti je aj administratívna časť so socialnými zariadeniami, ubytovanim a kanceláriou. Pre budúceho majiteľa ponúka všestranné využitie na rôzne podnikateľské účely a dostupná vie byť po dohode s predávajúcim IHNEĎ!

Pre viac info nás neváhajte kontaktovať na tel. č. alebo mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha2995 m²
Úžitková plocha430 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky