Za výbornú cenu_4 izbový byt na obľúbenej adrese!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Požiarna
80 m²
predaj - 4-izbový byt
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19046x zobrazená v zozname / 964x zobrazená detailne / 164x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj slnečný 4 izbový byt na vyhľadávanej a obľúbenej ul. Požiarna v Púchove v bytovom dome na 4.poschodí.

Dispozičné riešenie:


Vstupná chodba, šatník, 2x detská izba, obývačka, kuchyňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa, WC a spálňa

O byte:


VEĽKOU výhodou je, že byt je v pôvodnom stave, čo oceníte najmä ak máte konkrétnu predstavu o Vašom bývaní. V byte sú vymenené plastové okná (6/2024), inak je v pôvodnom stave, čo otvára možnosti novému majiteľovi prerobiť si ho úplne podľa svojho vlastného vkusu. Pôvodný stav častokrát odrádza klientov ku kúpe bytu, za mňa je to naopak veľká výhoda, nakoľko si byt zrekonštruujete úplne podľa svojich predstáv a najmä viete „v čom „ bývate. Pre Vašu lepšiu predstavivosť sme pre Vás pripravili vizualizácie možnej rekonštrukcie. V prípade záujmu Vám vieme rekonštrukciu zabezpečiť.

Bytový dom:


Bytový dom (1988) čaká kompletná obnova vrátane zateplenia, výmeny stupačiek, nových výťahov, obnova spoločných priestorov, zateplenie pivníc...

O lokalite:


Byt má skvelú strategickú polohu v centre mesta, v pešej dostupnosti takmer všetkého čo patrí k pohodlnému bývaniu. Lokalita je perfektná či už pre rodiny s malými deťmi alebo ako štartovacie bývanie pre mladý pár, ktorý si v budúcnosti plánuje založiť rodinu. V pešej dostupnosti sa nachádzajú materské školy, len pár minút pešo sú základné školy, nemocnica, detské ihriská, pekáreň, obchody, supermarket Billa, kaviarne, banky, úrady, zastávka autobusu.

Dodatočné info:


- úžitková výmera bytu je 80m2
- k bytu prislúcha pivnica (cca 4m2)
- byt je kúpou voľný
- bytový dom má k dispozícii bicykliareň a kočikáreň

Orientácia:


Kuchyňa, detské izby: východ
Spálňa, obývačka: západ

Teším na na obhliadku s Vami!



V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky