Zachovalý okamžite použiteľný domček s dvoma bytovými jednotkami Závad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Závadka nad Hronom
120 m²
648 m²
predaj - Rodinný dom
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

86x zobrazená v zozname / 17x zobrazená detailne / 17x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkam na predaj ako domáci horehronský maklér predmetnú nehnuteľnosť. Dom sa nachádza v tichej časti obce Závadka nad Hronom v radovej zástavbe.

Dispozície prízemie: vchod cez chodbu z dvora, chodba, kuchyňa, izba na ktorú nadväzuje kúpeľňa s WC, väčšia komora, kotolňa so zánovnou pecou na peletky, technická miestnosť.

Dispozície poschodie: samostatný vchod cez vonkajšie schody, terasa, chodba, tri izby, priestor pre budúcu kúpeľňu s WC, vchod do podkrovia.

Podkrovie s možnosťou dobudovania podkrovných izieb. Strešný plášť je nový.

K nehnuteľnosti prislúcha rovinatý dvor, záhradný domček, ktorý je možné prebudovať na ďalšie využitie a hospodársky prístrešok. Výhodou je prístup k nehnuteľnosti s dvoch smerov. Viac info v RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku648 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky