Zachovalý rodinný dom v tichej časti obce Horné Naštice na predaj.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Bánovce nad Bebravou
110 m²
964 m²
predaj - Rodinný dom
94.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3428x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Tehlový čiastočne rekonštruovaný priestranný slnečný rodinný dom v menšej obci Horné Naštice vzdialenej iba 4 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou na predaj.
Nehnuteľnosť leží v tichej uličke pri prístupovej asfaltovej komunikácii ako prvá stavba.
Jej dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby dvoch veľkých predných izieb, kúpeľne s toaletou a jednej veľkej miestnosti s výstupom na dvor cez terasové dvere a technickej miestnosti. Je tu však možnosť zobytnenia podkrovia. Nehnuteľnosť je podrezaná má nové všetky prípojky (voda,plyn,elektrika,kanalizácia) s kompletnou inštaláciou rozvodou, vody, elektriny, nové plastové okná salamander ,nové podlahy ( čiastočne nainštalované podlahové kúrenie) a čiastočne zateplené a znížené stropy. Vďaka momentálnemu stavu domu je možnosť variabilne prispôsobiť situovanie kuchyne, ktorá bola plánovaná v prednej izbe. Dom je suchý kvalitný slnečný , strecha v zachovalom stave a po dokončení rekonštrukcie ponúka možnosť príjemného bývania. Vďaka stodole a záhradke ( tie sú však za pozemkom suseda)je tu možnosť pestovania prípadne menšieho gazdovania. Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie, ale aj na chalupárčenie. Blízkosť okresného mesta dáva tejto lokalite dôležitosť z hľadiska celkového komfortu bývania . Je príjemné bývať v dome a pritom iba pár kilometrov Vás delí od kompletnej občianskej vybavenosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku964 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky