Záhrada s chatkou, Mokráň záhon, BA - Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Mokráň záhon
257 m²
verejný vodovod
230V
predaj - Záhrady
108.000,- €
420,23 €/m2 + sprostredkovateľská provízia 3.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12657x zobrazená v zozname / 426x zobrazená detailne / 214x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásnu relaxačnú záhradu v blízkosti Zlatých pieskov - v záhradkárskej osade Mokráň záhon so záhradnou chatkou - dreveným domčekom.

Záhrada je prístupná autom cez elektrické brány buď od Staviteľskej ulice alebo od Ikea. Parkovanie priamo pred vchodom. Je určená na rekreáciu, tvorbu, a pestovanie úžitkových či okrasných plodín. Je premyslene vytvorená záhradným architektom pre jej maximálne využitie a v každom mesiaci roka okrem zimy kvitnú iné druhy rastlín. V záhrade rastú výnimočné ruže, magnólia, moruša, pivonka, zvončeky, ľalie, rôzne trvalky pre motýle, tulipány, narcisy, bylinky, orgován atď..

Rozloha je 257 m2, na pozemku sa nachádza elektrina a úžitková voda, o uličku ďalej v strede pozemku je k dispozícii studňa s pitnou vodou.

Pozemok je v súkromnom vlastníctve jedného majiteľa bez tiarch, k dispozícii ihneď

. Pozemok je oplotený a poskytuje úplné súkromie, romantický drevený záhradný domček 3x3 m so zariadenou kuchynkou s chladničkou, elektrickou varnou doskou, chladničkou a s povaľou, veľký altánok s dreveným sedením, drevená hojdačka, grilovací kozub zhotovený na mieru, klasický vonkajší drevený záchod šikovne schovaný v rohu pozemku, záhradná búda na náradie, komplet náradie na obhospodarovanie záhrady - batériová kosačku, píla, polievacie zariadenie... Stačí prísť a ihneď si môžete užívať súkromie a prírodu, kvitnúce rastliny v každom ročnom období a bylinkovú záhradu či záhradnú sprchu, a hoci ste v meste so všetkými vymoženosťami, máte pocit, že ste na dovolenke po celý rok. Pešo 10 minút, na bicykli 2 minúty a ste na Zlatých pieskoch pri Lodenici.

Platby: Platí sa raz ročne poplatok fondu záhradkárskej osady 60 eur za úžitkovú a pitnú vodu a starostlivosť o verejný priestor, združenie tiež organizuje brigády a komunitné akcie, náklad na elektrinu je 8 eur mesačne.

Miesto je skvelé pre deti aj štvornohých miláčikov, či pre tvorbu umelcov, grilovacie či rodinné oslavy, alebo ako únik do rozprávkového ticha záhradnej osady, kde všetko rastie a voní a vítajú vás vtáčiky, včielky a ježkovia. Možnosť celoročného bývania v podobe: malý dom, chata, mobilný dom, kontajner. Na skok od Ikea, Avion, OC Korzo, Lidl, OLO. V tejto menšej osade nájdete záhradkárov, ale aj celoročne bývajúcich, je tu aj súkromná materská škôlka.


K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 3.000,-€ v rámci ktorej Vám zabezpečíme:
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- bežný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email:
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku257 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky