ZÁHRADA SENIAKOVCE - OKRES PREŠOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Seniakovce
1541 m²
predaj - Záhrady
29.990,- €
19,46 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

11846x zobrazená v zozname / 666x zobrazená detailne / 221x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj peknú rovinatú záhradu v obci Seniakovce, vzdialenú iba 15 km od Košíc. Táto záhrada má výmeru 1541 m² a šírku približne 14 metrov.

Na záhrade sa momentálne nachádza kurín, ktorý je ľahko demontovateľný, alebo ho môžete využiť na podnikateľské účely. V zadnej časti záhrady sa nachádzajú ovocné stromy.

Na hranici pozemku je zavedená elektrina a je tu aj možnosť napojenia na obecnú vodu. Prístup k záhrade je zabezpečený asfaltovou cestou, čo zaručuje pohodlnú a jednoduchú dostupnosť.

Táto záhrada ponúka skvelé možnosti na oddych a relaxáciu v príjemnom prostredí.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1541 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky