Záhrada so záhradnou chatkou v Podunajských Biskupiciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
369 m²
369 m²
predaj - Chata
63.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14999x zobrazená v zozname / 1048x zobrazená detailne / 460x zobrazená detailne tento mesiac

B10 realitné centrum Vám výhradne ponúka na predaj záhradu so záhradnou chatkou.

Záhrada o výmere 369m2 sa nachádza v záhradkárskej oblasti v Podunajských Biskupiciach v časti ul. Svornosti.

Jedná sa o bezpečnú lokalitu na začiatku ktorej nájdeme dokonca celoročne obývateľné domy/chaty nachádzajúc sa v uzamykateľnom areáli.

Záhrada je už rozrastená čo je veľkou výhodou pre tých, ktorí túžia po malom kúsku raja na ktorom sa môžu realizovať. Vďaka slnečnej orientácií sa záhradke a plodinám darí pričom na pozemku nájdeme množstvo ovocných stromov ako sú marhuľa, čerešňa (májovka), ringlota, dalej orech, hrozno, broskyňa a nové stromčeky višňa, slivka, arónia. Nájdeme tu aj okrasné kríky - biely orgován, ruže (50 ročné) atď…

Veľkou výhodou je studňa s čerpadlom s nezávadnou vodou slúžiaca na polievanie ako aj elektrická prípojka. Na pozemku je menšia chatka slúžiaca na náradie s prístreškom pre menšie posedenie.

Umiestnenie záhradky je v strede areálu, ďaleko od rušnej hlavnej cesty čo zaručuje kľud a ticho. Prístup je možný aj autom priamo ku chatke pričom je možnosť parkovania s menším autom pred chatkou..

Predmetom prevodu je aj podiel na prístupovej ceste.





Odporúčam a budem sa tešiť na obhliadku s Vami.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 120598



Cena: 63 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku369 m²
Úžitková plocha369 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky