Záhradná chata na predaj, Zvolen

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
341 m²
134 m²
1
nie
po rekonštrukcii
nie
predaj - Chata
36.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10591x zobrazená v zozname / 349x zobrazená detailne / 270x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj murovanú, podpivničený chatu v obľúbenej časti záhradkárskej osady vo Zvolene, nad hotelom Tenis. Pozemok je rovinatý, vysporiadaný a jeho výmera predstavuje 364 m2. Predmetom predaja sú aj podiely na prístupovej ceste. Pri chate je altánok s krbom. K chate bol dobudovaný drevený prístrešok so základmi s možnosťou dorobenia na ďalšiu miestnosť. V chatke so zastavanou plochou 23 m3 sa nachádza jedna obytná miestnosť (kuchynka s oddychovou časťou). Do chaty nie je zavedená elektrina (podaná žiadosť), rozvody v chate pripravené. Na pozemku je rozvod úžitkovej vody na polievanie. Prístup je bezproblémový, po spevnenej komunikácii, pred záhradkárskou osadou veľké parkovisko. Výhody : suchá, kvalitne prevedená stavba s možnosťou dostavby podľa vlastných predstáv, vysporiadaný pozemok, výhodná poloha. Na pozemku sú ovocné stromy, jablone, čerešne, slivky, hrušky, broskyne, ríbezle, egreše, černice. Celý pozemok je oplotený tak, že Váš domáci miláčik sa môže voľne pohybovať. Prostredie Vám ponúkne dostatok súkromia na relax, zvlášť vhodné aj pre mladé rodinky. Kúpna cena je 36 000,-EUR.

Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle , mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku134 m²
Zastavaná plocha23 m²
Celková rozloha341 m²
Úžitková plocha341 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpadunie
Kanalizácianie
Vykurovanienie
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sietenie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Bezbariérový prístup áno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky