Slnečný 2-izbový byt s balkónom/ centrum mesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
57 m²
predaj - 2-izbový byt
114.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3405x zobrazená v zozname / 297x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečný 2-izbový byt s balkónom v Starom meste- Nitra. Byt o rozlohe 57m2 sa nachádza na 6 poschodí zo 6 s výťahom v novo zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome. (2024)

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahrnula stierky, maľovky, podlahy, interiérové dvere a elektroinštalácie. Je slnečný, orientovaný na juho-západ s výhľadom do tichej časti vnútrobloku. Nad bytom sa nenachádzajú už žiadni susedia, čo poskytuje maximálne súkromie a kľud. Je výbornou voľbou aj ako investičný byt. K bytu prislúcha pivnica a v blízkosti bytového domu je dostatok parkovacích miest. Predáva sa zariadený tak, ako je na fotkách.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s výstupom na balkón (orientácia do tichej časti), spálne, kuchyne, vstupnej chodby a kúpeľne s WC.

Lokalita: Nakoľko sa nachádzame v centre mesta, všetko je možné vybaviť v pešej dostupnosti. Len pár minút chôdze od bytu sa nachádza nákupné centrum OC Mlyny, škola, škôlka, mestský park, obchody a medicínske centrá. Výhodou je rýchly prístup na diaľnicu.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119761



Cena: 114 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha57 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky