Zariadený apartmán v Liptovskom Jáne pre 3+1 osôb, s rozlohou 37m2, we

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
37 m²
predaj - Chata - Novostavba
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3216x zobrazená v zozname / 152x zobrazená detailne / 152x zobrazená detailne tento mesiac

Apartmán v novo vybudovanom apartmánovom dome Štiavnica - Liptovský Ján.
Nachádza sa na 2. poschodí. Orientovaný je na juh s pekným výhľadom. Predáva sa kompletne zariadený zhruba ročným nábytkom. Pozostáva z prepojenej kuchyne s obývačkou, spálne, kúpeľne a chodbičky.
Kuchynská linka je kompletne vybavená. V obývačke sa nachádza rozkladacia pohovka, ktorá slúži ako prístelka, v spálni manželská a jednolôžková posteľ. Zo spálne sa vchádza na balkón. Kúpeľňa pozostáva zo sprchového kúta a WC.

Apartmán je zariadený vkusne a prakticky. Mesačné náklady sú cca 100€. Slúžil na súkromné účely + krátkodobé prenajímanie. Má zabehnuté prenajímanie aj správcovstvo. Hostia AD Štiavnica môžu využívať wellness centrum s relaxačným bazénom a saunami. Stravovanie je v blízkom penzióne Limba, alebo kolibe Strachanovka vzdialenej 5 minút autom.

Vyťažovanie apartmánu nie je podmienkou AD. Apartmán je písaný na firmu, cena je s DPH. V cene apartmánu je aj podiel na spoločných priestoroch. Parkovanie je možné za, alebo pred domom za automatickou rampou. Parkovacie miesto nie je potrebné dokúpiť.

Liptovský Ján je obľúbenou lokalitou pre turistov. Obec má dobré napojenie na diaľnicu, termálny prameň Kaďa v ktorom sa dá kúpať, letné kúpalisko, krytý bazén 50m, Stanišovskú jaskyňu, krásnu Jánsku dolinu a množstvo iných turistických atrakcií. V zime je obec skibusmi prepojená s lyžiarskym strediskom Jasná Nízke Tatry

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha37 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky