Zariadený moderný bungalov, parking a záhradka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Leknová
100 m²
473 m²
1
3
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
1.250,- € Energie:
250 € / mes
+energie 250,-EUR, +250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

71522x zobrazená v zozname / 1800x zobrazená detailne / 344x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom novostavbu 3 izb. bungalovu v Bratislave. Nachádza sa v príjemnej lokalite Bratislavy s dostatkom zelene a s prevahou nových domov s dobrým prístupom do mesta na rozhraní Ružinova a Vrakune.

Dom je kompletne zariadený. Pri vstupe má veľký úložný priestor, následne sa vstupuje do obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou s výmerou 40 m2. V celom dome sú spravené úložné priestory na mieru. Spálňa má priamy prístup do šatníka a vlastnej kúpeľne. Druhá kúpeľňa so sprchovým kútom slúži detskej/hosťovskej izbe a hosťom. V detskej izbe je vstavaná skriňa, posteľ a priestor na pracovný stôl.

Na podlahe je položená kvalitná belgická podlaha a dvere sú od talianskeho výrobcu s atypickou výškou a povrchom. Kuchyňa je vyhotovená vo vysokom bielom lesku so sklenenými úchytkami a je vybavená spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka, mikrovlnná rúra, kávovar, robot...). Pri kuchyni je umiestnená komora, v ktorej sa nachádza aj zásobník na teplú vodu a rozvod podlahového kúrenia.

V dome sú krbové kachle s nerezovým komínom, ktoré taktiež v zime prispievajú k tepelnej pohode. Dom má alarm a je možnosť napojenia na PCO. Na oknách sú umiestnené vonkajšie hliníkové žalúzie ovládané elektricky. V obývacej časti je klimatizácia. V záhrade sú spravené terénne úpravy, vybudované oplotenie a závlaha. K dispozícii je kúpacia kaďa 2,5 m x 4m. Pri dome sú k dispozícii dve terasy, jedna z obývačky s výmerou 20 m2 a druhá z jedálne. Záhrada je počas celého dňa preslnená.

Parkovanie, vstup cez elektricky ovládanú dvojkrídlovú bránu. Pod časťou domu je pivnica s výmerou 15 m2. Zastávka MHD je vzdialená cca 300 m. Lokalita v Bratislave, v ktorej sa dom nachádza, je plná zelene, ponúka kľud, bezpečie a ticho dediny na skok od ruchu mesta (15 min do centra), poskytujúceho kompletnú občiansku vybavenosť. Napojenie na cyklotrasu hneď vedľa domu.

Cena: 1.250,-EUR nájomné + energie. Energie a služby predstavujú mesačne cca 250,-EUR.

V cene je zahrnutá TV aj internet.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku473 m²
Zastavaná plocha100 m²
Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetiné
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky