Zaujímavá ponuka! Chalupa na kopčeku v tichej dedine a na krásnom poze

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
100 m²
772 m²
predaj - Chata
109.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4967x zobrazená v zozname / 227x zobrazená detailne / 84x zobrazená detailne tento mesiac

Nehnuteľnosť sa nachádza na krásnom mieste. Ideálna na rekreačné využitie aj na prenajímanie. Situovaná je v malej obci. Z obce je výborná dostupnosť do mesta Liptovský Mikuláš, Ružomberok, k Liptovskej Mare, aquaparkom Tatralandia a Bešeňová, či kvalitným lyžiarskym strediskám na Liptove.
Nehnuteľnosť je postavená na slnečnom pozemku s rozlohou 772m2. Netienia je jej žiadne iné domy.
3 – izbová chalupa je v pôvodnom stave, napojená na vodovod, elektrinu, žumpu a studňu. Predná časť domu je podpivničená. Kúrenie bolo ústredné na tuhé palivo. Dispozícia obytnej časti je praktická na jednom podlaží. Na nehnuteľnosť sú napojené hospodárske časti.
Po patričnom venovaní pozornosti tejto chalupe, budete mať jedinečnú nehnuteľnosť na Liptove.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku772 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky