Zaujímavý a zachovalý 4 izbový rodinný dom v povodnom stave , v tichej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Horné Saliby
Ulica.: Horné Saliby
189 m²
1768 m²
4
áno - 1 auto
pôvodný
áno
230V
predaj - Rodinný dom
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

976x zobrazená v zozname / 109x zobrazená detailne / 109x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj večší 4 izbový rodinný dom v povodnom stave v obci Horné Saliby. Postavaný je z pálených tehál z rokov 70 tych. Na dom je napojená priamo zadná dostavaná časť z rokov 80 tych Zadná časť je postavaná z kvádrov. Pozemok je rozľahlý 1768 m/2.
Dispozične pozostáva dom zo 4 izieb , 2 chodieb , kuchyne, špajzky, kúpeľňe , wc a kotolne. Na zemi v izbách je betón s PVC a na chodbe, kuchyni a jednej izbe je dlažba . Okná aj steny sú povodné . Kúrenie je ústredné - radiatori . Na pozemku sa nachádza aj garáž o veľkosti 25 m/2. . Domček je vhodný pre večšiu rodinu .
V Horných Salibách je kompletná občianska vybavenosť- škola,školka, obchody, zdravotné centrum, vychýrená cukráreň, dom sociálnych služieb, pošta a pod.
Vzdialenosť do najbližších miest je Šaľa 11 km , Galanta 9 km , Trnava 37 km a Dunajská Streda 21 km.

V cene sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára.
V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1768 m²
Zastavaná plocha189 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Garážáno - 1 auto
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky