ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA na predaj bungalovy v rezidencii Yacht Village 2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V PONUKE už iba POSLEDNÝ bungalov!!
Ponúkame na predaj novostavbu montovaného bungalovu - chaty na Zemplínskej Šírave, priamo pri vodnej ploche. Nie je to rodinný dom. Momentálne prebieha výstavba luxusnej rezidencie Yacht Village 2, neďaleko už ukončenej a plne obsadenej rezidencie Yacht Village 1. Celá rezidencia bude chránená kamerovým systémom. Samozrejmosťou je údržba a starostlivosť o trávnaté plochy, strihanie porastov, čistota pláže, odhŕňanie snehu a pod. Ponúkaný bungalov sa bude nachádzať priamo pri vodnej ploche, na tzv. pilotoch, postavený z montovaných europanelov, ktoré poskytujú veľkú úsporou energie a preto aj náklady na vykurovanie v zimnom období sú nízke. Úžitková plocha chaty 120 m2, pozostáva zo vstupnej chodby, 3 obytných miestností, kuchyne a kúpeľne. Predáva sa v stave holodom, t.j. uzavretá stavba s hliníkovými oknami s trojsklom, vstupnými dverami, izolovanou strechou, fasádou, sadrokartóny vymaľované na bielo, elektrické podlahové kúrenie, podlahové anhydritové potery. Vedľa domu možnosť doplnenia parkovacieho miesta a móla pri vode. Pripojený na verejnú kanalizáciu, vodovod a elektrickú energiu. V danej lokalite sa nachádzajú reštaurácie, termálne kúpalisko, čerpacia stanica, množstvo penziónov a hotelov.
Využite príležitosť lukratívneho súkromného bývania priamo pri vode, ktoré nie je pre každého, počet miest je obmedzený, tak neváhajte a rezervujte si ten svoj už teraz. Videoprezentácia je staršieho dáta s pred dvoch rokov, kedy sa predávala rezidencia Yacht Village 1 a cena bola nižšia. Pozor, v ponuke je už iba 1 bungalov!

Cena dohodou

V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.

Viac informácií a osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle .

Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska.

Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Michalovce

Apartmánový dom pri Vinianskom jazere Predaj Cena v RK
Apartmánový dom pri Vinianskom jazere

Apartmánový dom pri jazere VinnéPonúkame Vám na predaj očarujúci apartmánový dom obklopený lesom a situovaný v tesnej blízkosti jazera Vinné. Ideálna príležitosť pre vlastné bývanie a vytvorenie pasívneho príjmu prostredníctvom...

Rekreačný apartmán 320 m2 Vinné
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Apartmánový dom pri Vinianskom jazere Cena v RK Rekreačný apartmán 320 m2 Vinné predaj