ZĽAVA! Exkluzívne! Na prenájom zariadený 3 izbový byt na sídlisku JUH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: G. Bethlena
84 m²
7
zvýšené prízemie
3
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
prenájom - 3-izbový byt
650,- € Vrátane energií, televízie a internetu
Ponúknite vlastnú cenu

16238x zobrazená v zozname / 2941x zobrazená detailne / 840x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária MyHOME Vám ponúka exkluzívne na prenájom 3 izbový byt vo výbornej lokalite. Byt sa nachádza na ulici G. Bethlena, v blízkosti sa nachádzajú 3 základné školy, 3 materské školy, nákupné centrum, centrum voľného času, fitness centrum, kaviareň, autobusové zastávky, lekáreň a mnohé ďalšie.

Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí a prešiel kompletnou rekonštrukciou, pozostáva z 3 obytných miestností (obývačka, spálňa, detská izba), 2 šatníkov, kuchyne, špajze, predsiene, kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica. V celom byte sú plastové okná s vonkajšími aj vnútornými žalúziami. V šatníku v predsieni sa nachádza stena na zavesenie kabátov, regál na odkladanie topánok a taburetky. V druhom šatníku sa nachádza úložný systém sa oblečenie, skriňa a menšia komoda. Detská izba disponuje posteľou (140x200), skleneným regálom, rozťahovacou pohovkou, písacím stolíkom s dvomi stoličkami, komodou a závesmi v modrej farbe so záclonou. V obývačke sa nachádza sedačka, konferenčný stolík, lampa, komoda, TV závesná komoda, závesy a záclona. V spálni sa nachádza manželská posteľ (180x200), nočné stolíky, nočné lampy, biokrb, závesy v horčicovej farbe a záclona. Kuchyňa je vybavená umývačkou riadu, indukčnou varnou doskou, digestorom, rýchlovarnou kanvicou, kávovarom, elektrickou rúrou, mikrovlnkou, chladničkou a práčkou. Všetky spotrebiče sú vstavané. Nachádza sa tu rozťahovací jedálenský stôl a 4 stoličky. Z kuchyne je vstup do špajze, kde sa nachádzajú dva drevené regály, ktoré poskytujú dostatok odkladacieho priestoru. Kúpeľňa disponuje vaňou, závesnou skrinkou, závesnou umývadlovou skrinkou, zrkadlovou skrinkou a košom na prádlo. Byt sa prenajíma kompletne zariadený, ale pokiaľ si nájomca nechce nechať niečo zo zariadenia, nie je problém nechať v byte len to čo si praje nájomca.

Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné. V byte sa nachádzajú nové elektrické rozvody. Podlaha je odizolovaná, zateplená a v predsieni, šatníku, kúpeľni a v kuchyni sa nachádza elektrické podlahové kúrenie. Takže kúrenie je možné buď radiátormi alebo podlahovým kúrením. Susedia v bytovke sú bezproblémoví, milí a nie je tu problém s parkovaním. V byte sa nachádza optický internet aj televízia od telekomu a sú zarátané v cene nájmu.

Mesačné nájomné vrátane energií, internetu a televízie predstavuje 650€.

Ako realitná kancelária zabezpečujeme:


- Profesionálne služby certifikovaných realitných maklérov
- Právny servis cez autorizovaného advokáta
- Finančný servis
- Daňové poradenstvo
- Vklad na kataster
- Možnosť vizualizácie poprípade kompletnú stavebnú činnosť
- Potvrdenie o trhovej cene

Tešíme sa na Vás!


Team MyHOME Real Estate.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha84 m²
Úžitková plocha84 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuszľava
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky