ZNÍŽENÁ CENA!!! (80 m2) NOVOSTAVBA PRIESTRANNÉHO BYTU S BALKÓNOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Limbová
80 m²
1
1
3
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
148.500,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

43740x zobrazená v zozname / 1562x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

Kompletnú aktuálnu ponuku vrátane virtuálnej prehliadky nájdete na HunadyReality.sk

Exkluzívne ponúkame NA PREDAJ novostavbu 3-izbového bytu, ktorá sa nachádza v lokalite Červený Jarok, v Spišskej Novej Vsi.

Tento príjemný, priestranný a vkusne zariadený 3-izbák vo Vás vyvolá pocit pohody a pokoja už na prvý pohľad. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 80 m2 je situovaná na 1. poschodí (2. nadzemné podlažie).

Dispozičné riešenie: vstupná chodba na prízemí, dve neprechodné izby, otvorená obývačka s výstupom na priestranný balkón, kuchyňa s jedálenskou časťou, kúpeľňa spojená s WC a technická miestnosť.

K bytu prislúcha aj parkovacie miesto priamo pred vchodom.

Murovaná nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2020. Kúrenie je prostredníctvom plynového, podlahového teplovodného kúrenia. Prevádzkové mesačné náklady bytu sú vo výške 100€.

Byt sa nachádza v tichej lokalite s dostatkom zelene, blízkym vstupom do lesa, či priamo do národného parku Slovenský Raj.

V prípade, ak Vás táto ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať!

Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zPorotherm
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky