ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE iba v ponúkam na predaj stavebný

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Malatíny
800 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

301x zobrazená v zozname / 35x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

Skôr ako si pozriete fotogalériu, skopírujte si tento link pozemku:
*** https://youtu.be/6IHqaoREpjc ***
____________________________________________
EXKLUZÍVNE iba v TUREALITY ponúkam na predaj stavebný pozemok s prístupovou cestou o veľkosti 800m2, s krásnymi výhľadmi na okolitú liptovskú prírodu a Nízke Tatry - v obci Malatíny.
___________________________________________
Na pozemku je možná výstavba rodinného domu, nakoľko je tam schválené UPI a výstavba rodinných domov už začala. Ja som si pre Vás pripravila vizualizáciu moderného rodinného domu - typu BUNGALOV. V prípade záujmu je k dispozícii PROJEKTOVÁ DOKUMENTÁCIA, priamo na výstavbu tohto bungalovu. Taktiež je v cene podiel na prístupovej ceste /101m2/, momentálne s makadamovým posypom. Predajná cena je na vyžiadanie v RK.
____________________________________________
Obec Malatíny je vzdialená od Lipt. Mikuláša 15km, obklopená krásnou prírodou s množstvom športových aktivít, cyklistických a turistických chodníkov, hubárčením a rybolovom ...
Samotná obec je veľmi tichá a kto hľadá pokoj a skutočný oddych, tak tento pozemok je tá správna voľba. Možnosť okamžitej výstavby RD.
____________________________________________
Ak Vás táto ponuka zaujala, poprosím kontaktovať maklérku Milota Balková:
alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky