!!!ZNÍŽENÁ CENA!!! EXKLUZÍVNE NA PREDAJ Pekný udržiavaný rodinný dom,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Diviaky nad Nitricou
647 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

19161x zobrazená v zozname / 1702x zobrazená detailne / 207x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 5-izbový dom s potenciálom ďalších izieb v blízkosti mesta Prievidza obci Diviaky nad Nitricou, okr. Prievidza. Pôvodný murovaný dom s podpivničeným. Rekonštruovaná strecha, pôvodné rozvody elektriky, vody a odpadu, kúrenie je kombinované (plyn a pevné palivo). Zastavaná plocha je 190 m2, V podkroví sú izby a podkrovie má potenciál na minimálne ďalšie 2 izby.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane a kanalizácia sa v obci plánuje. DISPOZÍCIA DOMU: vstupná chodba, veľká obývačka, 3 x neprechodné izby, kúpeľňa s vaňou, v suteréne: letná kuchyňa, izba, technická miestnosť, kotolňa. K domu je garáž. POZEMOK: Pozemok je rovinatý celkovou výmerou 1333 m2. Opticky je rozdelený na dve časti: Okolie domu cca 647 m2 sa nachádza predzáhradka, dostatok parkovacieho miesta pre minimálne 3 vozidlá. Zadná časť pozemku má výmeru 686 m2 a je oplotená a zatrávnená. LOKALITA: Dom sa nachádza v obci s výbornou občianskou vybavenosťou vrátane školy a škôlky, obchodov a autobusovej zastávky. Obec leží na hlavnom cestnom ťahu do Prievidze, čo zabezpečuje bezproblémovú dostupnosť do miest. Obec má taktiež bohatú históriu a v jej blízkosti sa nachádza množstvo turisticky atraktívnych lokalít. Energetický certifikát nebol vystavený. Kontakt:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku647 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky