Znížená cena: GARÁŽ, NÁBR ARM. GEN. L. SVOBODU, BA- STARÉ MESTO

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Nábrežie arm. gen. Ludvíka Svobodu
17 m²
predaj - Garáže
27.100,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

20513x zobrazená v zozname / 1978x zobrazená detailne / 430x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj garáž v mestskej časti Bratislava - Staré mesto, na ulici Nábrežie arm. gen. Ludvíka Svobodu. Garáž sa nachádza v blízkosti zastávky mhd Lafranconi v smere do Karlovej Vsi.

Garáž má bránu na elektrický pohon. Je v nej zavedená elektrika. Vo vnútri sú dve elektrické zásuvky, vypínač na svetlo, lampy. Nachádza sa vo dvore oproti bytovke, pričom vstup je uličkou, ktorú vidno na poslednej fotografii.

Mesačné náklady: cca 12,-EUR



VÝMERA:

17m2 (rozmery: 2,9 x 5,7 m)



CENA:

27.100,-EUR






© Text aj fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha17 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky