ZNÍŽENÁ CENA -murovaná chata s krásnym výhľadom pri vodnej nádrži Doma

Štát.: Slovensko
Mesto.: Vranov nad Topľou
Lokalita.: Vranov nad Topľou
90 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Chata
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

12874x zobrazená v zozname / 852x zobrazená detailne / 206x zobrazená detailne tento mesiac

Skôr ako si pozriete fotogalériu /pôvodné aj vizualizované foto/, skopírujte si link na video vizualizáciu: * https://youtu.be/GFoRpn1UDXA *
EXKLUZÍVNE iba v TUREALITY ponúka na predaj jedinečnú príležitosť vlastniť krásnu chatu situovanú pri malebnej vodnej nádrži Domaša Dobrá. Táto chata je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokoj, relax a únik od každodenného zhonu.

Hlavné výhody tejto chaty:



Lokalita: Chata sa nachádza v blízkosti vodnej nádrže, čo umožňuje neobmedzený prístup k vodným športom, rybolovu a kúpanie. Okolitá príroda ponúka nádherné turistické a cyklistické trasy.
Architektúra a interiér: Chata je starostlivo navrhnutá s dôrazom na pohodlie a útulnosť. Disponuje priestranným obývacím priestorom , kuchyňou, pohodlnou spálňou a kúpeľňou.
Exteriér: Útulná terasa s výhľadom na vodnú hladinu je ideálnym miestom na relax s rodinou a priateľmi. Záhrada s miestom na grilovanie a vonkajším posedením poskytuje príležitosti na nezabudnuteľné večery pod holým nebom.
Vybavenie: Chata je kompletne zariadená a pripravená na okamžité užívanie.

Ďalšie výhody:



Dostupnosť: Chata je ľahko dostupná autom, s možnosťou parkovania priamo pri objekte.
Súkromie: Pozemok je obklopený zelenou prírodou, čo zabezpečuje súkromie a tiché prostredie.
Rekreačné možnosti: V blízkosti sa nachádzajú turistické atrakcie, reštaurácie a , ktoré obohatia váš pobyt o rôzne zážitky.
Nechajte sa očariť touto oázou pokoja a príďte si osobne pozrieť túto krásnu chatu pri vodnej nádrži. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si prehliadku. Tento klenot pri vode môže byť váš!

Energetický certifikát nebol predložený.



Pre obhliadky a bližšie informácie kontaktujte makléra: Jaroslava Pandošová, , Som tu pre Vás a rada Vám pomôžem s akýmikoľvek ďalšími informáciami, ktoré budete potrebovať.
Realitná spoločnosť TU poskytuje bezplatnú konzultáciu týkajúcu sa financovania HU a asistenciu pri jeho vybavovaní.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku90 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky