ZNÍŽENÁ PONUKA- EXKLUZÍVNE iba v ponúkam na predaj 3 izbový

Štát.: Slovensko
Mesto.: Michalovce
Lokalita.: Michalovce
67 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
103.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

30123x zobrazená v zozname / 2106x zobrazená detailne / 70x zobrazená detailne tento mesiac

Skôr ako si pozriete fotogalériu , skopírujte si link na videovizualizáciu: *https://youtu.be/audZVDmKimQ *
EXKLUZÍVNE-iba v TUreality Vám ponúkam jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom pekného 3-izbového bytu o výmere /67m2/.Byt sa nachádza na ulici Kyjevská v Michalovciach a je situovaný v pokojnej časti sídliska, čo zabezpečuje pokojné a bezpečné bývanie. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: murované jadro ,plastové okna ,plávajúce podlahy ,obklady ,dlažby. Ponúka 3 priestranné izby, ktoré poskytujú dostatok priestoru pre Vašu rodinu či potreby súkromia. V blízkosti nájdete všetko potrebné pre pohodlný život - školy, škôlky, obchody, a ďalšie služby. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť mať svoj vlastný útulný kút v obľúbenej lokalite s výbornou dostupnosťou k všetkým potrebným službám.

Energetický certifikát nebol predložený.



Pre obhliadky a bližšie informácie kontaktujte makléra: Jaroslava Pandošová, , Som tu pre Vás a ráda Vám pomôžem s akýmikoľvek ďalšími informáciami, ktoré budete potrebovať.
Realitná spoločnosť TU poskytuje bezplatnú konzultáciu týkajúcu sa financovania HU a asistenciu pri jeho vybavovaní.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku67 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky