Zrekonštruovaná priestranná chata v chatovej oblasti Kováčovské kopce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
100 m²
689 m²
predaj - Chata
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

935x zobrazená v zozname / 76x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

Táto kompletne zrekonštruovaná dvojposchodová chatka sa nachádza v chatovej oblasti Kováčovské kopce v blízkosti obce Chľaba a kúpeľného mesta Štúrovo.

Stojí na neoplotenom mierne svahovitom pozemku s celkovou rozlohou 689 m2.
Chata prebehla v roku 2019 kompletnou rekonštrukciou na prízemí a na poschodí čiastočnou. Boli vymenené okná, dvere, položené podlahové kúrenie, nové omietky a strop, vymenené elektrické vedenia a bolo spravené vonkajšie zatepletenie.

Na prízemí sa z predsiene dostaneme do priestrannej obývačky, ktorá je spojená s jedálňou a kompletne vybaveným kuchynským kútom. Ozdobou miestnosti je centrálne umiestnený krb, ktorý vykúri obidve poschodia. Na poschodí sú tri spálne, ktoré spája ďalšia miestnosť s rozťahovacím gaučom.

Kúpeľňa s WC je umiestnená na prízemí.



Ku chatke patrí zastrešená terasa, pod ktorou je pivničná miestnosť na uloženie záhradného príslušenstva a skladovania dreva.
Do chatky je zavedená elektrina, voda z obecného vodovodu a odpady sú riešené žumpou.
Súčasťou predaja je aj spoluvlastnícky podiel v prístupovej ceste, ktorá je až ku chatke asfaltová.

V okolí chatky sú ďalšie chaty a zariadenia rekreačného využitia, neďaleko sa nachádza aj reštaurácia.
Okolie chatky ponúka množstvo príležitostí na trávenie voľného času. Prírodná rezervácia Kováčovské kopce ponúkajú množstvo turistických trás s krásnymi výhľadmi na kľukatý tok rieky Dunaj, ktorého štrkové pláže sú ideálnym miestom pre rybárov a milovníkov vodných športov.
Neďaleko sa nachádza aj sútok Dunaja a Hronu ako aj Dunaja a Ipľa, ktorý je taktiež rajom pre rybárov a kajakárov. Len 10 km je vzdialené kúpeľné mesto Štúrovo a Ostrihom, kde nájdete aj historické centrum a najväčšiu katedrálu v celom Maďarsku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku689 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky