Zrekonštruovaný 3 izbový byt 64m2 Zvolen Sekier

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Gen. L. Svobodu
64 m²
5
4
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

308x zobrazená v zozname / 40x zobrazená detailne / 40x zobrazená detailne tento mesiac

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte majiteľa bytu kedykoľvek na tel. čísle .

Zrekonštruovaný 3 izbový byt o výmere 64 m2 sa nachádza na 4 z 5 poschodí a prebehla v ňom kompletná rekonštrukcia. Prislúcha k nemu aj murovaná pivnica 3m2. Byt má tri nepriechodné izby. Najväčšia izba je o výmere 4,5m2 a má lódžiu. V spálni s orientáciou na východ je vstavaná skriňa. V kuchyni sa nachádza kvalitná kuchynská linka Ikea s vysokým leskom. Má vstavanú teplovzdušnú el. rúru a plynovú varnú dosku s digestorom. Prislúcha k nej priestranný jedálenský kút, ktorý sa dá využiť aj ako pracovňa. Byt má bezpečnostné dvere Sherlock a murovaný šatník s policovým systémom.
Bytové jadro je murované a disponuje veľkou rohovou vaňou Ravak, novou batériou Groe a tiež novým závesným umývadlom s dvoma šuplíkmi Cersanit.
Bytový dom je zateplený a nachádza sa v slepej uličke s vyhovujúcim počtom parkovacích miest. Vchod je vybavený nábehom pre kočíky, otváraním dvier na čip a novým výťahom. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú športové areály Orlík, Ekoma a trochu ďalej štadión MFK a Rates Aréna. V tesnej blízkosti sa nachádza zastávka MHD, do 8min pešo sa nachádza TESCO, Kaufland, COOP jednota a iné. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť vrátane viacerých škôl (MŠ, ZŠ,SŠ), lekárne, pošty, kaviarne a reštaurácie.

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte majiteľa bytu kedykoľvek na tel. čísle .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáhliníkové
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky