ZREKONŠTRUOVANÝ 4 - IZB.BYT (84m2), SENICA, HVIEZDOSLAVOVA UL.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Hviezdoslavova
84 m²
8
zvýšené prízemie
4
úplne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
125.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1940x zobrazená v zozname / 147x zobrazená detailne / 147x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte skvelé bývanie pre svoju rodinu? V tom prípade nepremeškajte túto skvelú príležitosť, štvorizbové byty sa v Senici často nepredávajú....

Vkusne zrekonštruovaný 4-izbový byt je ako stvorený pre rodinu, ktorá hľadá hotové bývanie kde už netreba nič riešiť. Byt je po kompletnej rekonštrukcii s možnosťou dokúpenia murovanej garáže v priamej blízkosti za cenu 15.500,- euro, alebo prenajať parkovacie státie za cenu ročného nájmu 240,- euro.

Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí na Hviezdoslavovej ulici. Bytový dom je renovovaný, zateplený, má novú strechu a nový väčší výťah, ktorý zachádza až do suterénu.

● Podlahová plocha bytu je 82m2 + pivnica v suteréne. Byt má špajzu, na chodbe veľký roldor. Izby sú nepriechodné, do každej je vstup z chodby, do jednej z kuchyne. Balkón v byte nie je.

● Dispozícia – veľká vstupná chodba, samostatné WC hneď pri vstupe na chodbe, 3x spálňa, obývačka, kuchyňa, komora, kúpeľňa. Okno kuchyne a jednej spálne spálne sú orientované na západnú stranu, okno jednej spálne na západ a jedna spálňa má okno na južnú stranu. Byt je celý deň pekne presvetlený.

● Kompletná rekonštrukcia bola realizovaná v r. 2016-2017. Bolo vymurované bytové jadro, osadené interiérové dvere, podlahy, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, nové stierky stien, radiátory....Predáva sa čiastočne zariadený.

● Mesačné náklady: správca 170,- euro / 3 osoby, plyn 5€, elektrika 30€, zavedená optika

Bytový dom je obklopený zeleňou, v blízkosti je detské ihrisko, veľké parkovisko aj zastávka MHD.

Hľadáte kvalitné bývanie pre svoju rodinu? Tento príjemný, svetlý byt určite naplní vaše očakávania o spokojnom bývaní v meste. Kúpu je možné financovať hypotekárnym úverom, s ktorého vybavením vám samozrejme radi pomôžeme.
Som presvedčená, že tento byt splní Vaše predstavy o ideálnom a šťastnom domove pre Vašu rodinu. Neváhajte ma kontaktovať, byt Vám rada ukážem a zodpoviem všetky Vaše otázky.

Kontakt: Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér
e-mail:
tel. č.
office: Hurbanova 485/1, 905 01 Senica

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum.
© AVORY Realitné Centrum - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.
V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis.

AVORY Realitné Centrum, robíme svet realít lepším miestom.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha84 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky