ZREKONŠTRUOVANÝ DVOJPOSCHODOVÝ DOM v obci Hnilčík

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
130 m²
1162 m²
predaj - Rodinný dom
200.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9869x zobrazená v zozname / 751x zobrazená detailne / 82x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj Vám ponúkame SAMOSTATNE STOJACI DVOJPOSCHODOVÝ DOM vhodný na celoročné bývanie, aj na rekreačné účely. Dom sa nachádza v obci Hnilčík – časť Ráztoky, ktorá je vzdialená 20 km od mesta Spišská Nová Ves.

Dom bol postavený približne v roku 1987 z tehiel a kvádrov. Zastavaná plocha domu je 66 m2 a podlahová plocha domu je 130 m2, pričom plocha záhrady predstavuje 1072 m2. Celková výmera pozemku aj so zastavanou plochou domu predstavuje 1162 m2. Na pozemku sa nachádza aj kopaná studňa.

Dom má okná situovaná na všetky svetové strany. Záhrada je v miernom kopci a jej prevažná časť je orientovaná na západ. Je dostatočne široká a dostatočné dlhá, nakoľko sa jedná o záhradu v tvare obdĺžnika, čiže je vhodná pre rôzne detské hry. Na záhrade sa nachádza krytá terasa, na ktorú je prístup priamo z domu, vonkajšie ohnisko, kôlňa a hojdačka. Na prízemí domu nájdeme chodbu, obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, kúpeľňu s WC a technickú miestnosť. V dome sa nachádzajú tri izby, z toho všetky sú umiestnené na druhom poschodí domu spolu s druhou kúpeľňou s WC.

Dom je po rozsiahlej rekonštrukcií, ktorá sa konala v rokoch 2019-2021 v interiéri a aj v exteriéri a to po dizajnovej a aj technickej stránke. Obvodové múry domu boli v roku 2019 zateplené polystyrénom (10 cm), pričom na strechu bola umiestnená nová krytina – plech. V streche sa nachádza parotesná fólia s kompletným debnením. Staré okná boli vymenené za nové plastové trojkomorové okná v roku 2019. Dom má napojenie na inžinierske siete (vodovod, elektrina). V roku 2020 bolo v dome prerobené kúrenie tzn. do domu sa umiestnili nové radiátory, nový elektrický kotol a teplovodná pec na drevo nachádzajúca sa v obývacej izbe. Kombináciou kotla a pece je možné dom vykurovať buď len z elektrického kotla alebo len pecou, ktorá ohrieva vodu v radiátoroch. V dome sú nové omietky, rozvody vody a elektriky s novými ističmi a s protipožiarnymi hlásičmi.

Dom je umiestnený v tichej oblasti medzi lesmi s krásnymi výhľadmi na okolité kopce. V blizkosti sa nachádza lyžiarske stredisko a množstvo turistických chodníkov a cyklotrás.

V prípade seriózneho záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1162 m²
Zastavaná plocha66 m²
Úžitková plocha130 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky