ZREKONŠTRUOVANÝ Rodinný dom s podnikateľským potenciálom Martin

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
Ulica.: Na Bystričku 8
630 m²
2
3
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
áno - 1
áno
predaj - Rodinný dom
251.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

587x zobrazená v zozname / 93x zobrazená detailne / 93x zobrazená detailne tento mesiac

Radi by sme Vám predstavili jedinečnú príležitosť na kúpu zrekonštruovaného rodinného domu v obľúbenej mestskej časti Smíchov v širšom centre Martina. Tento starší, ale kompletne zrekonštruovaný 3-izbový dom ponúka ideálnu kombináciu komfortného rodinného bývania a podnikateľského potenciálu. Vďaka priestrannému pozemku s rozlohou 630 m² a výhodnej polohe ponúka skvelé možnosti pre tých, ktorí hľadajú priestor na bývanie s možnosťou komerčného využitia.

Dom sa nachádza na rovinatom pozemku s prístupom z dvoch strán, čo zvyšuje flexibilitu využitia nehnuteľnosti, či už na podnikanie alebo súkromné účely. Súčasťou domu je pochôdzková povala, ktorá poskytuje ďalší úložný priestor alebo sa môže premeniť na praktický šatník. Všetky potrebné inžinierske siete sú už zavedené – kanalizácia, obecná voda, elektrika, plyn, a dokonca aj vlastná studňa, čo zaručuje nezávislosť a maximálny komfort bývania.

Tento dom predstavuje výbornú investičnú príležitosť, najmä vďaka svojej polohe v širšom centre mesta, ktorá je ideálna pre rôzne podnikateľské aktivity. Rovinatý pozemok a praktický prístup z dvoch strán poskytujú množstvo možností, od kancelárskych priestorov, cez služby až po obchodné prevádzky. Výška mesačných nákladov na energie je veľmi priaznivá – pohybuje sa okolo 150€, čo je výhodná suma pre dom tejto veľkosti a vybavenia.

Poloha domu v mestskej časti Smíchov ponúka nielen rýchly prístup do centra Martina, ale aj výbornú občiansku vybavenosť. V okolí nájdete všetko, čo potrebujete pre pohodlný každodenný život – školy, obchody, reštaurácie a množstvo ďalších služieb. Zároveň si môžete užívať pokojné prostredie, ktoré je ideálne pre rodinný život bez rušného mestského zhonu.

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá Vám ponúkne nielen pohodlný domov, ale aj priestor pre podnikanie, tento dom je skvelou voľbou. Rovnako je ideálny pre rodiny, ktoré chcú využiť výhody centrálnej lokality a zároveň si užívať pokojné bývanie.

Pre bližšie informácie alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Radi Vám pomôžeme s financovaním a vybavením najvýhodnejšieho úveru, spolupracujeme s renomovanými finančnými inštitúciami a vieme Vám ponúknuť najlepšie riešenie.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás kontaktujte na telefónnom čísle alebo e-mailom na Tešíme sa na Váš záujem a radi Vám pomôžeme premeniť tento dom na Váš nový domov alebo úspešný podnikateľský priestor.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku630 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Terasaáno - 1
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky