REZERVOVANÉ! Byt 3+1 Kostoľany nad Hornádom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Kostoľany nad Hornádom
Ulica.: Železničná
62 m²
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2021x zobrazená v zozname / 265x zobrazená detailne / 265x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8439 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM nachádzajúci sa V BLÍZKOSTI KOŠÍC LEN 8 KM A 10 MINÚT AUTOM v pokojnej obci Kostoľany nad Hornádom. Byt sa nachádza na druhom poschodí v menšom bytovom dome so šiestimi bytovými jednotkami S OPLOTENÝM DVOROM A ODDYCHOVOU ZÓNOU ZA BYTOVÝM DOMOM.

Nehnuteľnosť o celkovej výmere 62 m2 pozostáva z chodby so šatníkovou stenou, VEĽKEJ OBÝVACEJ MIESTNOSTI s výstupom na balkón, spálne, detskej izby, kuchyne s komorou a VEĽKEJ KÚPEĽNE rekonštruovanej v roku 2014 so sprchovacím kútom a WC. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu.

Byt je ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, plávajúcu laminátovú podlahu, resp. keramická dlažba v kúpeľni. V kuchyni je linka so spotrebičmi (plynový sporák. el. rúra, kombichladnička s mrazničkou). Vykurovanie zabezpečuje VLASTNÝ PLYNOVÝ KONDENZAČNÝ KOTOL (2019).

Byt je priestorovo a dispozične veľmi dobre usporiadaný, presvetlenný, ideálny pre rodinu, ktorý ocení POKOJNÉ PROSTREDIE S UZATVORENÝM A BEZPEČNÝM DVOROM V ZÁVETRÍ MESTA. Výhodou je tiež blízkosť železničnej stanice. V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, pošta, potraviny, MHD, kostol.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha62 m²
Úžitková plocha62 m²
Statusaktívne