IHNEĎ VOĽNÝ! SLNEČNÝ 2-IZB. BYT, NOVOSTAVBA RNDZ, PARKOVANIE

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Ulica Eduarda Wenzla
63.29 m²
6
2
2
nie
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
166.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7001x zobrazená v zozname / 571x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj úplne nový 2-izbový byt v projekte RNDZ - RENDEZ. Nachádza sa v pokojnej lokalite bratislavskej mestskej časti Rača. Je situovaný na 2. poschodí zo 6, s juhozápadnou orientáciou. Nehnuteľnosť sa predáva vybavená v štandarde bez kuchynskej linky, čo novému majiteľovi umožňuje dokončenie bytu podľa vlastných požiadaviek a predstáv. Pripravený k okamžitému užívaniu.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, otvorenej obývacej miestnosti prepojenej s kuchynským kútom, spálne a kúpeľne s vaňou a toaletou. Príslušenstvom bytu je loggia, na ktorú je možný výstup z oboch miestností. Vďaka rožnému umiestneniu v rámci bytového domu, je nehnuteľnosť orientovaná na dve svetové strany, čo je pri 2-izbových bytoch v dnešnej dobe už skôr raritou ako štandardom. Byt je vyhotovený v kvalitnom štandarde: laminátové podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou a obkladom, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná s izolačným 3-sklom. K bytu prislúcha pivničná kobka aj garážové státie, ktoré nie sú zahrnuté v predajnej cene bytu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Ulica Eduarda Wenzla; Bratislava - Rača
* novostavba
* poschodie: 2/6 s výťahom
* výmera bytu: 51,01 m²
* výmera loggie: 12,21 m²
* výmera celkom: 63,29 m²
* možnosť odkúpiť pivničnú kobku s výmerou 1,81 m²
* možnosť odkúpiť garážové státie vo veľkosti 12 m²

LOKALITA A OKOLIE:


Byt a bytový dom sa nachádzajú v čerstvo skolaudovanom projekte s názvom RNDZ - RENDEZ. Je situovaný v pokojnej, lokalite bratislavskej mestskej časti Rača. Okolie disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Projekt má väzbu na prírodné póly a atraktivity ideálne pre krátkodobé výlety alebo cyklistické vychádzky, na ktoré nadväzuje riešením rôznych oddychových zón a zón zelene. V rámci areálu bude zrealizovaný aj cyklochodník. V rámci projektu je pre obyvateľov taktiež vybudovaná komunitná záhrada.

CENA: 166.000,-EUR s DPH


Možnosť dokúpiť pivničnú kobku za sumu 2.500,-EUR s DPH
Možnosť dokúpiť garážové státie za sumu 11.500,-EUR s DPH
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID:

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha63.29 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno