Rezervované - 2 izbový byt v developerskom projekte Rínok Rača parkova

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Kubačova
54 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
245.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21250x zobrazená v zozname / 2405x zobrazená detailne / 7x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe tesne pred kolaudáciou 3Q/2023. Nachádza sa na treťom poschodí z vypredanej päť poschodovej bytovky z liateho betónu a tehlových priečok. Orientácia bytu je juho-západ, čo zabezpečuje slnečnosť nehnuteľnosti po celý deň. Z Balkóna si budúci majiteľ bude môcť vychutnať výhľad priamo na mesto a západ slnka. Celková podlahová plocha bytu je 54,14 m2 a v cene je zahrnutá aj pivničná kobka.





Projekt Rínok Rača



Projekt bude pozostávať so šiestich obytných budov, troch polyfunkčných domov s bývaním a päť objektov občianskej vybavenosti. Samozrejmosťou projektu sú rozsiahle parkovacie garáže. Rínok Rača bude obsahovať výrazné množstvo zelených plôch a revitalizáciu areálu Vinárskych závodov, ktoré vytvoria príjemné miesto pre pokojný a komunitný život so všetkými výhodami mesta a parku. Projekt je sústredený medzi ulicami Sadmelijská, Kubačova a ulicou Barónka. Investor sa okrem výstavby zaviazal k investíciám do moderných cyklotrás, rekonštrukcie priľahlých zastávok MHD a k vybudovaniu materskej školy priamo v obytnej zóne.





Dispozičné riešenie



Byt sa otvára do šikovnej chodby, z ktorej sa vieme dostať do každej časti bytu. Po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s oddelenou toaletou, čo je veľmi praktické. Spálňa bude novým majiteľom ponúkať dostatočný priestor na vybudovanie úložných priestorov a umiestnenie veľkej postele. Developer zvolil štandardné spojenie obývačky s kuchyňou a nezabudol ani na malú komoru, čo vnímam dnes ako veľký bonus. Súčasťou bytu je aj balkón so spomínanou orientáciou na mesto.





Parkovanie



Nový vlastník získava samozrejme parkovacie miesto v garáži.





Názor Makléra



Projekt Rínok Rača

je moderný projekt zasadený do pohoria Malých Karpát a prináša do Rače niečo čo tu chýbalo. Vybudovanie občianskej vybavenosti zabezpečí pre obyvateľov štandard, ktorý je v dnešnej dobe potrebný. Tým sa zabezpečí veľký záujem o lokalitu hlavne v budúcnosti, ak byt plánujete kupovať ako investíciu.





Teším sa na obhliadky







V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 108069



Cena: 245 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha54 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno