METROPOLITAN │Open-space kancelárie na prenájom, Teslova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Teslova
308 m²
3
prenájom - Kancelárie - Novostavba
2.926,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

155511x zobrazená v zozname / 17501x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Plne zrekonštruované lukratívne kancelárske priestory na prenájom v Bratislave v Ružinove. Nachádzajú sa v trojposchodovej administratívnej budove.
Celková rozloha kancelárií je 308 m2 ale dá sa prenajať aj po častiach.

Mesačné náklady sú 9,5€/m2/mesiac+DPH.


Kancelárie sú klimatizované, s 24/7 recepčnou službou a možnosťou pripojenia na optický kábel. Nachádzajú sa vo výbornej lokalite, so skvelou dostupnosťou na Bratislavský obchvat, do centra aj von z mesta. Ku kanceláriám prislúcha aj parkovacie státie priamo pred budovou, ktoré sa dá prenajať za 60€/mesiac/ bez DPH + 15€/mesiac/bez DPH údržba.
Ku kanceláriám je možné si prenajať vykurované, klimatizované skladové priestory (71,5 m2) vysokého štandardu, vhodné pre farmaceutické, potravinárske firmy, alebo IT spoločnosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha308 m²
Celková rozloha308 m²
Úžitková plocha308 m²
Počet poschodí3
Statusaktívne
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Energetický certifikátA
Novostavbaáno

Vývoj ceny