!!! ZNÍŽENÁ VÝBORNÁ CENA !!! | ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ KRÁSNY 4 IZBO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Horný Bar
Ulica.: nová štvrť
89.91 m²
371 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
229.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4189x zobrazená v zozname / 300x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

!!POZOR!! NOVÁ VÝBORNÁ PONUKA NA TRHU!! NEZMEŠKAJTE!! KRÁSNY 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM TYPU BUNGALOV, NOVOSTAVBA – SÚČASŤ DVOJDOMU V HORNOM BARE NA PREDAJ!! TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ DISPONUJE VIACERÝMI VÝHODAMI!!

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj krásny 4 izbový rodinný dom – novostavbu, ktorý je súčasťou rodinného dvojdomu a typu bungalov v obci Horný Bar.

Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 89,91 m2 a nachádza sa na krásne upravenom pozemku o výmere 371 m2.

Na pozemku sa nachádza prístrešok (60 m2 pre motorové vozidlá), krásny altánok pre posedenie a relax, záhradný domček, zavlažovací systém, kobercové trávniky, vonkajší gril, zámková dlažba.

Rodinný dom sa predáva úplne zariadený vrátane elektrospotrebičov, vírivej vane, vnútorného i vonkajšieho nábytku! Nepotrebujete žiadne ďalšie investície, stačí sa iba nasťahovať a pohodlne bývať v tomto kvalitne postavenom rodinnom dome!

Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2018 a je postavená z tehly.
V každej miestnosti je namontovaná klimatizácia s ktorou sa dá aj vykurovať!

INŽINIERSKE SIETE: elektrina, verejný vodovod, vlastná studňa, odpad je riešený žumpou (50 eur/mesiac), zdroj teplej vody je bojler značky Eliz inteligent a elektrický kotol, kúrenie elektrické podlahové + kúrenie s krbom aj klimatizáciou!

Ďalšie informácie a ďalšie výhody:


– Rodinný dom postavený z kvalitných materiálov,
– Technická miestnosť so vstupom na povalu-odkladací priestor,
– Kamerový systém – 10 kamier, ktoré nahrávajú aj hlas,

– Brána na diaľkové ovládanie,


– Alarm, video vrátnik,
– Internet so satelitom Slovanet,

– Nízke mesačné náklady cca do 180 eur,


– Zimná záhrada s internetom a TV,
– Zabudovaný trezor v spálni,

– Cca 4-5 ročné spotrebiče.



Nehnuteľnosť sa nachádza v novo vybudovanej časti obce Horný Bar. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou – základná,-materská škola, lekár, rôzne obchody, potraviny, obecný úrad, hrádza Dunaja, rehabilitačný centrum a pod.

Okresné mesto Dunajská Streda sa nachádza od obce iba cca 10 min autom.
Blízka Dunajská Streda poskytuje priestor na rozmanitú rekreáciu a množstvo športov, nákupy, kultúrne podujatia, mesto ponúka množstvo reštaurácií, celoročne si môžete oddýchnuť aj vo vyhľadávanom Thermalparku s bazénmi a vodnými atrakciami a úžasným wellnessom.

Ponúkame Vám nádhernú vynikajúcu ponuku s mnohými výhodami, nezmeškajte a dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes!! Túto nehnuteľnosť jednoducho musíte vidieť aj osobne!

CENA nehnuteľnosti: 229.900€ celkom



CALL CENTRUM – Veronika Konkoly ,

ALL INCLUSIVE REAL Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


– vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
– poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
– poplatky za overenie podpisov u notára,
– doručenie podkladov na kataster,
– asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
– ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

© Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r. o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku371 m²
Úžitková plocha89.91 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky