1 IZBOVY BYT NA PREDAJ, UL. BERNOLAKOVA, KE-ZAPAD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Bernolákova
35 m²
8
zvýšené prízemie
1
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 1-izbový byt
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3973x zobrazená v zozname / 117x zobrazená detailne / 117x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na predaj 1 izbový byt na ul. Bernolákova, Košice-západ.
Ak hľadáte bývanie v blízkosti centra Košíc, táto ponuka vás určite zaujme! Na predaj 1-izbový byt čiastočne prerobený na Bernolákovej ulici v mestskej časti Košice-Západ. Byt s výmerou 35 m² je ideálnou voľbou pre jednotlivca alebo mladý pár, ktorý hľadá bývanie v tichej a zelenej lokalite s výbornou dostupnosťou služieb.

Dispozične byt pozostáva z priestrannej izby, kuchyne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. K bytu prislúcha aj pivnica, čo zabezpečuje dostatok úložného priestoru. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v zateplenom bytovom dome s novým výťahom a zrekonštruovanými spoločnými priestormi.

V byte sú vymenené plastové okná, jadro bytu je staršie, murované, čiastočné elektro a vodoinštalácie. V izbe sú pôvodné parkety, v kúpeľni a WC dlažba.
Premýšľate, ako by ste si tento priestor upravili podľa svojich predstáv? Alebo vás láka blízkosť centra, kde máte všetky dôležité služby na dosah ruky?
Ak máte záujem o obhliadku, neváhajte a kontaktujte nás už dnes na t.č. .

Lokalita: Je to veľmi pekná lokalita. V blízkosti všetky dostupné služby, ktoré potrebuje. ZŠ Bernolákova, Kozel Tank Pub, OC Galéria, a iné, a veľmi dobrá dostupnosť na MHD a električkové spojenie, Od centra mesta sa nachádzate pešo cca. 10-15min.
Majitelia si vyhradzujú právo vybrať záujemcu s najvyššou cenovou ponukou.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Úžitková plocha35 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky