1, 5 izbový byt na Ružovej ul., Košice - Terasa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Ružová
40 m²
2
pôvodný
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
124.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1504x zobrazená v zozname / 83x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

REAL ESTATE LIMITED ponúka exkluzívne na predaj 1,5 izbový byt pražského typu s rozlohou 40 m2, vo vyhľadávanej lokalite na Ružovej ulici, mestská časť Košice - Terasa, Západ, s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou.

Byt sa nachádza na druhom nadzemnom podlaží a prislúcha k nemu aj prakticky kumbál. Tento byt je v pôvodnom stave, vďaka čomu si ho vie jeho nový majiteľ prispôsobiť svojim predstavám. Bytový dom prešiel zateplením a disponuje novým výťahom. Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite obklopený zeleňou.

V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať.

Cena nehnuteľnosti 124.990,- Eur, je vrátane odmeny pre RK. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Bezplatné hypotekárne poradenstvo Vám poskytnú naši špecialisti.





Kontakt:



Bc. Lucia Chovan, MBA

relslovakia.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Poschodie2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Výťaháno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky