1i BYT 38 m2, RULANDSKÁ ul., PEZINOK - MUŠKÁT

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Rulandská 8
38.5 m²
5
3
1
nie
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 1-izbový byt
119.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

33077x zobrazená v zozname / 692x zobrazená detailne / 95x zobrazená detailne tento mesiac

IDEÁLNY ŠTARTOVACÍ ČI INVESTIČNÝ BYT


Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 1-izbový byt v Pezinku, ul. Rulandská 8. Podlahová plocha bytu je 38,53 m2 vrátane murovanej pivnice. K bytu navyše prislúcha balkón vo výmere 3,48 m2. Nachádza sa na 3. poschodí 5-poschodového bytového domu - stavby z roku 1980, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou cca. v roku 2000.

Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením bytu. Je orientovaný na juhovýchodnú stranu. Interiér je vkusne ladený do neutrálnych, prírodných farieb a prešiel rekonštrukciou naposledy v roku 2021. Byt sa predáva z časti zariadený. V suteréne sa nachádza priestranná murovaná pivnica s oknom.

Technické vybavenie a špecifikácie:


- podlahy: laminátové parkety v izbe (r.2021) a dlažba v kuchyni a kúpeľni
- plastové okná s interierovými žalúziami
- kuchyňa: nová indukčná varná doska a teplovzdušná rúra (r.2021), digestor s filtrom, nový kameninový drez aj pracovná doska (r.2021), chladnička s mrazničkou
- kúpeľňa: nový sprchový kút a kúpeľňové skrinky (r.2021), WC s nádržkou, prípojka na práčku
- kúrenie je ústredné, spoločná kotolňa vo vedľajšom vchode
- bezpečnostné dvere
- pevný internet DSL (Telekom alebo UPC)

Predpísané náklady na byt sú 100€ správcovi bytového domu (zahŕňa zálohové platby za SUV, TÚV, vykurovanie, upratovanie, fond opráv pre 1 os (15€)), plus mesačné zálohové platby za elektrinu 16€ + TV/internet. Mesačne tvoria náklady celkovo teda sumu približne 116€.

Okolie bytového domu tvorí zeleň a parkovacie plochy. Táto lokalita, sídlisko Muškát, s nižšími bytovými domami je obľúbená a poskytuje mnohým pohodové bývanie. Ponúka základnú občiansku vybavenosť; potraviny dostupné do 10 min chôdze (Kraj a CBA 500m), lekáreň 250m, reštaurácie (Kontajner Food Bar, Pizza Tinny), kvetinárstvo 250m, menšie nákupné centrum Bozin 600m (LIDL, DM drogéria etc.), Packeta aj Alza boxy do 500m, amfiteáter. Z Muškátu je takisto výborná dostupnosť do samotného centra mesta Pezinok (do 1,5km), či už pešou chôdzou alebo hromadnou dopravou - zástavka autobusu do 500m.

Devízou tohto bytu je jednoznačne jeho zrekonštruovaný a nadštandardne udržiavaný stav, pokojná lokalita na začiatku sídliska Muškát a dostatok denného svetla vďaka JV orientácii.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý znalecký posudok, kvalitný právny servis, poplatky u notára a na katastri (realizujeme elektronický vklad) a naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy tejto nehnuteľnosti. Sme licencovaný finančný sprostredkovateľ (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) s dlhoročnou praxou a spoluprácou s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

--------------------------
© Fotografie, videá a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TOREA reality, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a realitná kancelária nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V prípade väčšieho počtu záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha38.5 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internettelefónna linka
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky