2-izb. byt, Kyjevská ul., Nové Mesto, 4 p/6, tehlový dom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Kyjevská
38 m²
6
4
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
169.900,- € + sprostredkovateľská provízia 3.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1206x zobrazená v zozname / 73x zobrazená detailne / 73x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj práve dokončený nanovo kompletne nadštandardne zrekonštruovaný 2i byt v tehlovom dome na ul. Kyjevská, BA - Nové Mesto.
Výmera 38 m2, pivnica. Nachádza sa na 4.p./6 v tehlovom dome s novým výťahom. K bytu prislúcha aj balkón, ktorý nie je súčasťou bytu, ale nachádza sa na medzi poschodí.

Ďalšou výhodou bytu je jeho orientácia na juhozápad, vďaka ktorej má byt veľmi nízke náklady na bývanie a je slnečný i presvetlený.

Dispozícia bytu: samostatná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, samostatná spálňa, kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom spoločná s WC -Geberit.

Byt je po práve dokončenej kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii vrátane novej elektroinštalácie, výmeny radiátorov, prívodov i odtokov vody.
V rámci rekonštrukcie boli vymenené: nové bezpečnostné vchodové dvere s 13-bodovým zamykaním, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm. Kúpeľňa: nový sprchový kút + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba, bodové osvetlenie. Nové WC zn. Geberit s dvojitým splachovaním, vývod a prívod na práčku i sušičku. V celom byte sú nové biele drevené interiérové drevené dvere + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.
Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody a odpadu.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka;nová skrinka na wifi router-optiku predpríprava na klimatizáciu, bodové stropné osvetlenie v celom byte -sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, nové osadené nové vypínače+zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel a predprípravou na klimatizáciu, revízna správa z elektroinštalácie je samozrejmosťou.
V CENE BYTU je úplne nová moderná na mieru robená kvalitná kuchynská linka v trendovej farbe kašmír vrátane všetkých zabudovateľných spotrebičov zn. CONCEPT /umývačka riadu 60cm, digestor, sklo-keramická varná indukčná doska, teplovzdušná rúra a vysoká chladnička s mrazničkou/. Byt je kompletne vybavený na mieru robeným kvalitným nábytkom vo farbe kašmír s kombináciou dreva a v identickej farbe s podlahou - hala: na mieru robená šatníková skriňa s nadstavcami a úložným priestorom na topánky, kabáty, kabelky, v spálni na mieru robená 2-dielna roll-dor skriňa so šuplíkmi, policami a či vešaním, nad posteľou úložné nadstavce s policami a sektorové poličky na knihy, čo je samozrejme zahrnuté v konečnej cene.

Mesačné náklady iba 87,-€ vrátane FO + elektrina 20,-eur.
Obytný dom aktuálne prebieha rekonštrukciou : zateplenie bytového domu, nová strecha, nové spoločné priestory a bude aj nový výťah. Skvelá komunikácia s domovým dôverníkom i so správcom obytného domu. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome na veľkých parkoviskách pred domom z obidvoch strán.
Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a vzdušný, orientovaný na juhozápad s krásnym výhľadom do zelene a tichého prostredia. Slušný vchod a aj milí susedia.
Lokalita: Nové Mesto je TOP lokalita Bratislavy, nakoľko je len na skok do centra hoci aj bez použitia MHD. Pri bytovom dome sú k dispozícii viaceré detské ihriská, kde sa môžu deti vyblázniť, parčíky, MŠ a ZŠ, kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti ale bez hluku sa nachádza zastávka električky a na Račianske mýto je len 1 zástavka a z neho je len na skok na hlavnú vlakovú stanicu /3 zástavky/

Byt je bez akýchkoľvek tiarch!


Voľný ihneď kúpou!
Možný úver.


K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 3.000,-€ v rámci ktorej Vám zabezpečíme:
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- bežný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email:
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha38 m²
Úžitková plocha38 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky