2-izb. byt, Záhradnícka, Ružinov, tehlový dom s výťahom, balkón

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Záhradnícka
55 m²
5
1
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
246.000,- € + sprostredkovateľská provízia 3.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9004x zobrazená v zozname / 318x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2-izb. byt na ul. Záhradnícka, Ružinov v tehlovom bytovom dome.

Výmera 55 m2, balkón, nachádza sa na štandardnom 1.poschodí/5 v tehlovom dome s výťahom (pod bytom sú obchodné priestory).

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, je klimatizovaný, nové elektrické rozvody, rozvody vody, kuchyňa, kúpeľňa s WC, podlahy.

Byt je ideálne orientovaný na dve svetové strany, čo zaisťuje dostatok prirodzeného svetla po celý deň. Orientácia: Juh a Sever (obývačka J a spálňa S). Priestranná obývacia miestnosť (20 m²) ponúka úchvatný výhľad na mesto, zatiaľ čo spálňa je situovaná do tichej časti domu s výhľadom do dvora, čo zaručuje pokojný a nerušený spánok. Byt ponúka príjemnú atmosféru danú jeho spôsobom prevedenia. Obe izby majú pôvodné parkety, pričom predný trakt chodba, kúpeľňa a kuchyňa sú pokryté kvalitnou vinylovou podlahou.

Navyše je byt vybavený veľkým šatníkom, ktorý skvele nahradí klasické skrine a poskytne dostatok úložného priestoru pre všetky vaše veci. Byt sa predáva čiastočne aj so zariadením.

Bytový dom je tehlový, boli menené stúpačky, kúrenie je centrálne.

Dom má celkom 5 poschodí a nachádza sa v atraktívnej lokalite (mestská časť Nivy so svojou výbornou infraštruktúrou, podnikmi a obchodmi – 3 minúty od OC Centrál, 15 minút chôdze od OC Nivy, školy a škôlky v absolútnej blízkosti. Peši 15 – 20 minút do úplného centra mesta).


K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 3.000,-€ v rámci ktorej Vám zabezpečíme:
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- bežný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email:
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Úžitková plocha55 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky