2-izbový byt na Vlárskej ulici v Novostavbe

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Vlárska
56 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
249.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

41462x zobrazená v zozname / 1056x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj krásny, kompletne zariadený 2-izbový byt v novostavbe. Nachádza sa na Kramároch v tichej lokalite pri lese na Vlárskej ulici 13B. Nehnuteľnosť je situovaná na 2. poschodí s výťahom a disponuje priestranným balkónom s výhľadom na les. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu. Celková rozloha je 55 m2 vrátane balkóna.





Dispozícia



Moderná a priestranný obývacia izba je spojená s kuchynským kútom, ktorý je vybavený všetkými spotrebičmi vrátane chladničky, rúry, varnej dosky a umývačky riadu. Obývacia izba ponúka možnosť vstupu na už spomínaný balkón.

Útulná spálňa s manželskou posteľou a veľkou šatníkovou skriňou poskytne budúcim majiteľom komfort a pohodlie. Kúpeľňa disponuje klasickou vaňou, umývadlom a miesto si tu našla aj práčka.





Lokalita



Byt je situovaný v tichej a pokojnej oblasti s výbornou dostupnosťou do centra mesta. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza les, ktorý poskytuje ideálne podmienky pre športové aktivity a oddych v prírode.





Názor Makléra



Pozeráme sa na priestranný 2-izbový byt, ktorý vás očarí hneď pri vstupe. Developer využil štvorcové metre na maximum a nehnuteľnosť preto poskytuje dostatok priestoru. Tichá lokalita poteší každého, kto chce nachvíľku uniknúť z mestského ruchu. Teším sa na obhliadky.





V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 120816



Cena: 249 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky