2 - izbový byt s rozlohou 47m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
47 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
94.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10143x zobrazená v zozname / 587x zobrazená detailne / 234x zobrazená detailne tento mesiac

TU Reality - Najväčšia Nefrenšízová Realitná kancelária na Slovensku, Vám ponúka
2 - izbový byt s rozlohou 47m2 na vyvýšenom prízemí vo vynikajúcej lokalite Kolónia v Považskej Bystrici. Byt vďaka výbornej lokalite má jedinečnú výhodu na bývanie, ako aj príležitosť na investíciu. Krásny tehlový bytový dom si prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na bytovom dome je nová strecha, zateplenie budovy a pivníc, hlavné vchodové aj interiérové dvere, vonkajšie a vnútorné zvončeky, omaľované vnútorné priestory, nová elektrika a rozvody. Bytový dom má 1 centrálny vchod.

Byt pozostáva z veľkej predsiene, na ktorej sa nachádza veľmi veľká kúpeľňa, ktorá je spoločná aj z toaletou. Z predsiene vedie samostatný vstup do obývacej izby, ktorá je prepojená z kuchyňou a z obývačky sa dostanete aj do spálne. Byt má komplet menené plastové okná, elektriku, a murované jadro. Byt je voľný a už si ho môžete zariadiť podľa svojich predstáv. K bytu patrí aj vlastná pivnica a vlastné parkovacie miesto.

V blízkom okolí je veľká občianska vybavenosť a obrovsky priemyselný areál, v ktorom pracuje niekoľko tisíc ľudí.

150m - Medicínske centrum ZUNZ + lekáreň, kaviareň,


200m - Materská škôlka,
300m - Potraviny,

300m - Autobusová stanica a Zimný štadión,


400m - Železničná stanica, Futbalový štadión a plaváreň,
500m - Základná škola, Stredné školy - Gymnázium, Obchodná Akadémia, Stredné Odborné Učilište

Energeticky certifikát nebol pri obhliadke predložený.
Ponúkame Vám profesionálny prístup a dlhoročné skúsenosti v realitách. Pre viac informácii, ako aj kompletný právny servis a HÚ Vám poskytneme na call centrum alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku47 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky