2 izbový byt s terasou a parkovacím miestom, novostavba Stará Bystrica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Stará Bystrica
45 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
112.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2171x zobrazená v zozname / 81x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj moderný 2 izbový byt v novostavbe, nachádzajúci sa v pokojnej časti obce Stará Bystrica. Byt má celkovú rozlohu 45 m² a disponuje priestrannou terasou(18m2), ktorá je ideálna na relax alebo posedenie s priateľmi. K bytu prislúcha aj parkovacie miesto, takže s parkovaním nebudete mať žiadne starosti.

Dispozícia bytu:Vstupná chodba so vstavanou skriňou pre dostatok úložného priestoru.Obývacia izba spojená s kuchyňou, ktorá je vybavená modernou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (rúra, varná doska, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka).Spálňa so vstavanou skriňou, ktorá poskytuje dostatok miesta na uskladnenie vecí.Kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, elegantne riešená, v modernom dizajne.Priestranná špajza (2,4m2), ideálna na uskladnenie potravín alebo domácich potrieb.Byt má kvalitné drevo-interiérové dvere, moderné plávajúce podlahy a nábytky robené na mieru, ktoré dotvárajú príjemnú atmosféru domova. Celý byt je svetlý a vzdušný.

Kúrenie je samostatné, zabezpečené plynovým kotlom.

Tento byt je ideálnou voľbou pre jednotlivcov, páry alebo menšie rodiny, ktoré hľadajú pokojné a komfortné bývanie v krásnej lokalite. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122187



Cena: 112 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha45 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky