2i apartmán s krbom a garážou Tále Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Bystrá
Ulica.: Tále
63 m²
5
1
2
áno
nie
áno
nie
predaj - Rekreačný apartmán
235.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4456x zobrazená v zozname / 320x zobrazená detailne / 320x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojizbový apartmán sa nachádza v uzavretom areáli novopostavených apartmánových domov v lyžiarsko - turistickom stredisku Tále, v národnom parku Nízke Tatry. Je ukrytý v časti pôvabnej Bystrianskej doliny, pri brehu horského potoka Bystrianka, ktorý vytvára neopakovateľný žblnkot a je obklopený hustými ihličnato-listnatými lesmi. Jedinečnosť lokality zaliatej slnkom umocňuje pohľad na majestátne končiare najvyšších vrchov Nízkych Tatier.

Je situovaný na prvom poschodí z piatich s výťahom, orientovaný na Západ o výmere 55m2 + terasa 8m2. Nachádza sa tu zádverie so vstavanou skriňou, obývacia izba s krbom, kuchyňa s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom. Ďalej tu je priestranná spálňa so vstavanou skriňou a kúpeľňa s toaletou. Z obývačky je východ na terasu s výhľadom Chopok a okolitú prírodu. Na pohľadovú stranu už nie je možná žiadna výstavba a aktuálny stav je konečný. Ku apartmánu patrí pivnica, parkovacie miesto v garáži a druhé vonkajšie parkovacie miesto. Parkovacie miesta sú v osobnom vlastníctve a sú tiež predmetom predaja. Diaľkovo ovládané vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi a podlahovým vykurovaním s rebríkovým radiátorom v kúpeľni. Taktiež je možné spríjemniť si dlhé zimné večeri zakúrením do krbu s teplovzdušnou vložkou, ktorá vykúri celý byt.

V stráženom areáli sa nachádza prístrešok na posedenie a grilovanie pre majiteľov apartmánov. V susedstve areálu sú tenisové kurty, detské ihrisko a reštaurácia s tradičnou slovenskou kuchyňou aj rozvozom jedál (kurianataloch.sk)

Približne 1,5 km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko Tále s umelým zasnežovaním, večerným lyžovaním a bežkárskymi traťami. Súčasťou strediska je 27 jamkové golfové ihrisko s detskou golfovou akadémiou (tale.sk). Okúpať sa a relaxovať môžete ísť do vodného a wellness sveta v Hotely Bystrá (hotelbystra.sk) vzdialeného iba pár minút pešo, alebo do Hotela Partizán, prípadne Hotela Stupka na Táľoch. Pre náročnejších lyžiarov je vhodné 7 km vzdialené lyžiarske stredisko Chopok Juh so 45 km zjazdoviek na južnej a severnej strane (jasna.sk) dostupného aj skibusom s neďalekou zástavkou. Apartmán sa využíva aj na krátkodobý prenájom s výborným hodnotením od klientov a má stálu klientelu.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha63 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb2
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zPorotherm
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky