Jedinečný 3i byt so záhradkou pod lesom Tále Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Bystrá
Ulica.: Tále
69 m²
1
3
nie
áno
áno
nie
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
330.000,- € s DPH
Ponúknite vlastnú cenu

3652x zobrazená v zozname / 137x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

Trojizbový apartmán sa nachádza v uzavretom areáli novopostavených apartmánových domov v lyžiarsko - turistickom stredisku Tále, v národnom parku Nízke Tatry. Je ukrytý v časti pôvabnej Bystrianskej doliny, pri brehu horského potoka Bystrianka, ktorý vytvára neopakovateľný žblnkot a je obklopený hustými ihličnato-listnatými lesmi. Jedinečnosť lokality zaliatej slnkom umocňuje pohľad na majestátne končiare najvyšších vrchov Nízkych Tatier.

Byt je situovaný na prízemí moderného apartmánového domu s výťahom, skolaudovaného v roku 2020. Je orientovaný na Východ s výmerou 69m2 a jedinečnou veľkou terasou s priamym vstupom do susedného lesa.

Nachádza sa tu vstupná chodba, priestranná obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálenským kútom, dve samostatné spálne, kúpeľňa s toaletou a samostatná toaleta s umývadlom. Kuchyňa je zariadená vstavanými spotrebičmi zn. Bosch a v kúpeľni je práčka so sušičkou. Celá apartmán je zariadený nábytkom vyrobeným na mieru v modernom štýle.

Ku apartmánu patrí pivnica na prízemí domu a parkovacie miesto vo vlastníctve, prístupné z terasy bytu. Je vykurovaný podlahovým elektrickým kúrením, ktoré je ovládané cez aplikáciu, alebo krbom s teplovzdušnou vložkou. Je tu zavedený vysokorýchlostný internet.

V stráženom areáli sa nachádza prístrešok na posedenie a grilovanie pre rezidentov.

V susedstve areálu sú tenisové kurty, detské ihrisko a reštaurácia s tradičnou slovenskou kuchyňou (kurianataloch.sk). Približne 2 km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko Tále s umelým zasnežovaním, večerným lyžovaním a bežkárskymi traťami. Súčasťou strediska je 27 jamkové golfové ihrisko s detskou golfovou akadémiou (tale.sk). Okúpať sa a relaxovať môžete ísť do vodného a wellness sveta v Hotely Bystrá (hotelbystra.sk) vzdialeného iba pár minút pešo, alebo do Hotela Partizán, prípadne Hotela Stupka na Táľoch. Pre náročnejších lyžiarov je vhodné 7 km vzdialené lyžiarske stredisko Chopok Juh so 45 km zjazdoviek na južnej a severnej strane (jasna.sk) dostupného aj skibusom s neďalekou zástavkou.

Uvedená CENA je s DPH



Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha99 m²
Úžitková plocha69 m²
Poschodie1
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky