2i byt Dolná Seč - novo vybudovaný Bytový dom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Dolná Seč
43.15 m²
3
3
nie
úplne prerobený
nie
nie
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
57.068,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

299x zobrazená v zozname / 47x zobrazená detailne / 47x zobrazená detailne tento mesiac

J&MZ reality s.r.o. si Vám dovoľuje predstaviť zrekonštruovaný bytový dom v obci Dolná Seč s vynikajúcou dojazdovou vzdialenosťou do mesta Levice .

Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, športoviská a samozrejmosťou je krásne, pokojné okolie.
Precíznosť sa kládla v použitých materiáloch, ako aj na moderné vybavenie bytového domu vrátane špičkového Calea infra kúrenia s možnosťou regulácie teploty v každej miestnosti samostatne či už prostredníctvom termostatov, alebo za pomoci wifi pripojenia, podlahy sú zo sádrových poterov /ANHYDRID/ .

Bytový dom je vo výstavbe pred dokončením.


Je možné si vybrať z jednotlivých bytových jednotiek ktoré pozostávajú z dvojizbových, z trojizbových a štvorizbových bytov ku ktorým je možné dokúpiť
pozemky v okolí bytového domu, parkovacie miesta a podobné výhody ktoré Vám v budúcnosti spríjemnia pobyt .

Každý byt sa odpredáva s vlastným elektrickým podlahovým vykurovaním modernej generácie, každý byt je vybavený vypínačmi a zásuvkami.
Steny sú dva krát vymaľované bielou farbou, nachádza sa tam predpríprava na závesné WC bez keramiky, a v cene je tiež zahrnutý bojler na prípravu teplej vody.
Každý byt je vybavený vonkajšími elektrickými roletami ktoré sa ovládajú cez diaľkové ovládanie. Samozrejmosťou je jedno parkovacie miesto k bytu .


Pri výstavbe boli použité kvalitné materiály a obzvlášť sa kládol dôraz na izoláciu podláh a stropov ( striekané izolácie bez priepustnosti +
špeciálne kročajové izolácie v podlahách v budúcnosti zabezpečia dokonalú izoláciu a samozrejmosťou je aj tlmenie zvuku z vedľajších bytov.

Súčasťou ceny bytu nie je: kuchynská linka, sanita v kúpeľni + obklady, svietidlá, finálne podlahy.

V cene bytov je započítaná terasa alebo prípadne balkón + pivničná kobka vrátane kočikárne a podielu na spoločných častiach a zariadeniach bytového domu + podielu na pozemku na ktorom je bytový dom postavený .

b]Byt 5 a 8 - Jedná sa o 2i. byt so vstupom z vchodovej časti bytového domu, k bytu prislúcha aj veľká terasa z prednej časti s krásnym výhľadom .
Výmera bytu 5 – 53,89m2 + 3,63m2 terasa ( balkón ) , byt 8 – 51,88m2 + 3,63m2 terasa ( balkón ) .

Byt je možné zakúpiť v sume 5- 59.279,- eur, 8- 57.068,- eur.


Byt 1, 4, a 7 - Jedná sa o 3i. byt so vstupom z vchodovej časti bytového domu, k bytu prislúcha aj veľká terasa z prednej časti s krásnym výhľadom .
Výmera bytu 1 - 75,98m2 + 4,74m2 terasa ( balkón ) , byt 4 - 75,33m2 + 3,63m2 terasa ( balkón ) , byt 7 - 78,34m2 + terasa 4,74m2 ( balkón ) .
Byt je možné zakúpiť v sume 1- 83.578,- eur, 4- 82.863,- eur, 7- 86.174,- eur

Byt 2 - Jedná sa o 3i. byt so vstupom z vchodovej časti bytového domu, k bytu prislúcha aj veľká terasa z prednej časti s krásnym výhľadom, k bytu sa zakupuje aj pozemok presne pred bytom, ktorý bude vo výlučnom vlastníctve majiteľa bytu ( polo dom ) .
Výmera bytu je 83,14m2 + 3,91m2 terasa ( balkón ) – z terasy je možné zísť priamo na vlastný pozemok o výmere 78m2
Byt spolu s pozemkom je možné zakúpiť v sume 97.304,- eur


Bytový dom sa nachádza v k.ú. Dolná Seč. Objekt je postavený na okraji obce Dolná Seč. Bytový dom vznikol prestavbou pôvodného ubytovacieho a stravovacieho zariadenia. Prestavba bola zahájená v roku 2024. Bytový dom je stavaný na základe dodatočného stavebného povolenia č. 2024/110 vydaného obcou Dolná Seč dňa 26.8.2024. Objekt má tri nadzemné podlažia a suterén. Objekt je zastrešený plochu strechou. V suteréne bytového domu sa nachádzajú pivničné priestory na prízemí sa nachádzajú 3 byty, na 1 poschodí sa nachádzajú 3 bytov a na 2 poschodí sa nachádzajú 3 byty. Bytový dom je v dobrom technickom stave bez viditeľných porúch.

Obec Dolná Seč sa nachádza v okrese Levice. Obec má 558 obyvateľov. Vzdialenosť do okresného mesta Levice je 6,8km V danej lokalite je vybudovaný verejný vodovod , zavedený plyn , telefón a elektrika. V obci je autobusová doprava – prímestská doprava. V obci je základná vybavenosť obecný úrad, pošta , obchodná sieť a základné služby. Charakter terénu nehnuteľnosti aj jej blízkeho okolia je rovina. Objekt je prístupný po spevnených obecných komunikáciách. Lokalita je ľahko dostupná každému druhu dopravy. Nezamestnanosť sa v okrese Levice pohybuje na úrovni do 5%.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha51.88 m²
Úžitková plocha43.15 m²
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televízianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky