2i byt na prenájom, novostavba, 1x parking, TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Kožušnícka
56 m²
5
2
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2574x zobrazená v zozname / 83x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na prenájom nový 2-izbový byt v Trenčíne, v tichej lokalite na ulici Kožušnícka. Byt sa nachádza na 2. poschodí novostavby bytového domu s výťahom, jedným vonkajším parkovacím miestom a pivnicou hneď vedľa bytu. Byt je plne a nadštandardně zariadený, je vybavený klimatizáciou a má veľký balkón so sedením. Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodyb, kuchyne s obývacím a jedálenským priestorom, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatného WC a veľkého balkónu.
Byt sa nachádza v obľúbenej a tichej časti Trenčína, v blízkosti výjazdu na dialnicu D1. V okolí bytového domu je kompletná občianská vybavenosť, zdravotné stredisko, školy, obchody, pekáreň, zastávky MHD kúsok od domu, reštaurácia a iné.

Byt je k dispozícii od 1.9.2024.


Cena prenájmu: 650EUR (vrátane energií a jednoho vonkajšieho parkovacieho miesta).
Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné vopred (650,-EUR) a depozit vo výške dvoch mesačných nájmov (1300,-EUR).

K dispozici je možné prenajať si aj 2 parkovacie miesta v podzemnej garáži pod bytovým domom (80EUR/1 miesto).

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky