2i byt na prenájom, vybavený, priestranný, Strojárenská, TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Strojárenská
65 m²
3
1
2
nie
prenájom - 2-izbový byt
580,- € Energie:
90 € / mes
+90,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

7911x zobrazená v zozname / 387x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na prenájom novo zrekonštruovaný 2-izbový byt v Trenčíne v tichej lokalite na ulici Strojárenská. Byt sa nachádza na 1. poschodí v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom panelovom dome bez výťahu, je plne zariadený, má elektrické podlahové kúrenie s termostatmi v každej miestnosti a kúrenie je možné obsluhovať v každej miestnosti smart termostatmi alebo na diaľku cez telefón. Dispozične byt pozostáva z 2 izieb, samostatnej kuchyne, kúpeľne s vaňou, WC a chodby.
Byt sa nachádza v obľúbenej a tichej časti Trenčína, v blízkosti centra mesta. V blízkosti je kompletná občianská vybavenosť, školy, obchody, potraviny, zastávky MHD kúsok od domu, kaviarne, reštaurácie, bankomat, pošta a iné.

Byt je k dispozícii ihneď.


Cena prenájmu: 580EUR + energie (cca 70-90EUR)

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky